<

BORVACSORA A LIGET HOTELBEN 2017. február 18-án, BETELT!

Liget Wellness és Konferencia Hotel**** SzarvasEgy Liget borvacsorán a legfinomabb borok találkoznak szakácsunk ételkölteményeivel. Így lesz ez 2017. február 18-án is 19:00 órától, amikor a Vylyan Pincészet büszkeségeit kóstolhatjátok szállodánk négycsillagos fogásaival.

Kedves Vendégeink!

A 2017. február 18. időpont betelt, hamarosan biztosan új időponttal jelentkezünk!

Menüajánlatunk és a borsor

Vylyan Kszi ’15

Camembert mousse édes-sós pácban érlelt vörös tonhallal és házi kaláccsal

Vylyan Boszorkány Rizling ’16

Gyöngytyúk erőleves spenótos-ricottás raviolival

Vylyan Kakas rosé ’16

Ropogós kacsamell szőlős-szilvás salátával

Vylyan Kékfankos ’14

Lassan sült flat iron steak, Montagnolo sajtos burgonyafőzelékkel

Vylyan Villányi Franc ’12

Csokoládé szuflé

Vylyan Duennium ’11

Borvacsora ára: 9.500 Ft/fő (+10% szervizdíj)

A vacsorára e-mailben az info@ligetszarvas.hu e-mail címen, vagy telefonon a +36 66/311 954 telefonszámon tudnak jelentkezni.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához