<

         BORVACSORA A LIGET HOTELBEN             2017. október 20-án

Egy Liget borvacsorán a legfinomabb borok találkoznak szakácsunk ételkölteményeivel. Így lesz ez 2017. október 20-án is 19:00 órától, amikor a Figula Pincészet büszkeségeit kóstolhatjátok szállodánk négycsillagos fogásaival.

Menüajánlatunk és a borsor

Figula Pincészet

Balatonfüred, Csopak

 

Welcome drink

Sárgamuskotály ’16

 

Gombasaláta gyökérzöldségekkel, zöldfűszer pesztóval és pácolt garnélával

Sóskút olaszrizling ’15

 

Sütőtök leves fácánmellel, aszalt vörös áfonyával, pirított tökmaggal

Lőcze Olaszrizling ’15

 

Köményes vörös tonhal szarvasgombás árparizottóval és kelbimbóval

Bella Róza ’16

 

Sous-Vide kacsamell rebarbarával és gesztenyével

Tihanyi Merlot ’15

 

Polenta sütemény mangó ananász fagylalttal

Zenit’16

 

Borvacsora ára: 10.450 Ft/fő 

Az ár 10% szervizdíjat tartalmaz.

A vacsorára e-mailben az info@ligetszarvas.hu e-mail címen, vagy telefonon a +36 66/311 954 telefonszámon tudnak jelentkezni.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához