<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Zsadányi István
  2017. 08. 05. 06:34
  Először voltunk a ligetben, nagyon ,nagyon jól éreztük magunkat. Szuper hely és kedves személyzet. Ételek valami fenségesek,pincérek kedvesek és figyelmesek,tisztaság mindenhol.Csak ajánlani tudom mindenkinek, rengeteg kikapcsolódási lehetőség,mindenki megtalálja a kedvére valót,itt unatkozni nem lehet,gyönyörü környezet, egy profi Liget csapattal.

  Már tervezzük jövöre a nyaralást,természetesen a ligetbe
 • Bartus Ferenc
  2017. 08. 01. 11:08
  Nem először jártunk a hotelben, de az itt töltött egy hét, ismét az újdonság erejével hatott.

  Csak egy példa.

  Volt egy olyan vacsora menüsor, melyet a kisfiam nem nagyon "díjazott". Ezt látta a "séf-bácsi", megbeszélte VELE, hogy mit tudnak tenni az ügy érdekében. 5 perc elteltével felszolgálták a kért finomságot. Azt a boldogságot nem kell ecsetelnem......

  Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nincs zsúfoltság (telt házzal ment a szálloda!!), nagyon szép környezet, az étel-ital választék rendben van (elfogadható árakon!), itt tényleg a pihenésről szólt a történet........

  Köszönjük a személyzetnek a kedves és nem utolsó sorban profi hozzáállást.
 • Fekete Medárdné
  2017. 07. 31. 16:22
  Csodálatos a környezet, a szálloda, nagyon szép tiszta és modern minden. A villák gyönyörűek és kényelmesek. Nagyon kedves volt mindenki csak a legjobbakat tudom elmondani a nyaralásról. Két kutyával voltunk, (külön figyeltek erre és ajándék volt a kutyák részére is bekészítve a szobánkba!). Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen mindenkinek a munkáját, a figyelmességét és a kedvességét. Visszatérünk!!!!
 • Fábián Tamás
  2017. 07. 16. 04:19
  Tisztelt Szálloda!  Ezúton is szeretnénk megköszönni a magas színvonalú szolgálltatást, amit kaptunk Önöknél.

  Külön kiemelnénk Pauló Zsolt séf úr és csapata, valamint az étterem dolgozóinak munkáját, amivel egyrészt gluténérzékeny kisfiunk étkeztetésében folyamatosan segítettek, másrészt a magyarországi szállodák között kiemelkedő színvonalú ételkínálattal látják el a vendégeket. (Ezt, mint a szállodaiparban 30 éve dolgozó és tanító kolléga mondom)

  Ennek is köszönhető, hogy visszatértünk és valószínűleg a jövőben is visszatérünk Önökhóz.  Üdvözlettel,  Fábián Tamás és családja
 • Dr. Sáránszky Erika
  2017. 06. 25. 19:28
  Minden csodás volt. Visszajárók vagyunk és maradunk. Ez a szálló terápia a fáradt vendégeknek.
 • Barta Ferenc
  2017. 06. 25. 16:09
  2017 Június közepén vettük igénybe a szolgáltatásaikat.

  A csodálatos környezetben levő szállodájukban kitűnően éreztük magunkat, a wellness és az ellátás is szuper volt. A személyzet is kiváló!
 • Terelmes Lajos
  2017. 05. 31. 20:32
  Nagyszerűen éreztük magunkat Önöknél.Csodálatos a környezt,szép és kényelmes a szálloda,remek szolgáltatásokkal.Az ételek finomak a személyzet kedves és segítőkész.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Mi a visszatérő vendégek körét szerenénk gyarapítani.
 • Tóth Gyöngyi
  2017. 05. 17. 12:17
  A szálloda tökéletes, a személyzet kedves és mindenben segítőkész. A környezet gyönyörű, az ételek nagyon ízletesek és minden igényt kielégítőek, a szoba tiszta, rendezett. Mindenképpen visszamegyünk! Köszönjük áldozatos munkájukat!

  Tisztelettel:

  Tóth Gyöngyi
 • Molnár Zsuzsanna
  2017. 05. 13. 09:40
  ez egy minden tekintetben nagyon jó szálloda, csak ajánlani tudom mindenkinek.
 • molnár lászló
  2017. 05. 05. 17:15
  Csodálatos 3 napot töltöttünk el a Liget Wellness-ben, gyönyörű környezet, tiszta, igényes szálloda, kedves dolgozók, csak jót tudok mondani, örülök hogy ezt a szállodát választottuk uticélunknak és vissza fogunk térni !!!

  A legjobbakat tudjuk mondani, ajánlom minden kedves ismerősünknek ! Csend és nyugalom igazi pihenés !!!!A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához