<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Molnár Zsuzsanna
  2017. 05. 13. 09:40
  ez egy minden tekintetben nagyon jó szálloda, csak ajánlani tudom mindenkinek.
 • molnár lászló
  2017. 05. 05. 17:15
  Csodálatos 3 napot töltöttünk el a Liget Wellness-ben, gyönyörű környezet, tiszta, igényes szálloda, kedves dolgozók, csak jót tudok mondani, örülök hogy ezt a szállodát választottuk uticélunknak és vissza fogunk térni !!!

  A legjobbakat tudjuk mondani, ajánlom minden kedves ismerősünknek ! Csend és nyugalom igazi pihenés !!!! • Kürtösi Anna Nikoletta
  2017. 04. 30. 22:47
  Igazi Liget-feeling, köszönjük szépen!

  Barátságos/fantasztikus környezet, modern dizájn, növények és kismadarak mindenhol.

  Liget Morzsika már csak a ráadás...

  A Wellness részleg is egészen kitűnő, de a kajával nem árt vigyázni... ugyanis garantálva van, hogy ezt a menüsort még a legedzettebbek sem bírják végigenni!

  Mindenesetre megéri eljönni, mindenki kedves, nyugodt, szép a természet, amit becsempésztek.

  Minap egy szállóvendég megkérdezte, hogy hová lettek a többiek? Hát, majd a vacsoránál megtudja...
 • Gerendás László
  2017. 04. 28. 18:53
  Amit írni tudnék csak ismétlése az előttem hozzászólóknak. Egy szóban mégis kifejezném... " tökéletes". A csocsóasztalért pedig külön köszönet.
 • Dudás Orsolya
  2017. 03. 27. 08:21
  Csodálatosan hangulatos hely. Lánybúcsút tartottunk itt. A szobák gyönyörűen tiszták, tágasak, a személyzet nagyon kedves. Már tervezzük is hogy gyerekekkel is visszajövünk, mert remek a játszótér és a park.
 • Nógrádi-Bagi Erzsébet
  2017. 03. 06. 10:32
  Másodszor voltunk itt barátainkkal.

  Nagyon köszönjük az egész szálloda dolgozóinak, a maximális

  tisztaságot,kedvességet,kiszolgálást.

  Lehetőségünknek megfelelően az Önöknél fogunk továbbra is

  kikapcsolodni, pihenni.

  Köszönjük a vendéglátást!!

 • Vraskó Péter
  2017. 02. 08. 12:17
  Negyedszer látogattuk meg Önöket és jövünk még amikor csak tehetjük. Csodálatos munkát végeznek mindannyian. A személyzet minden egyes tagja mosolyogva segít bármiben. A szobák, apartmanok, minden helyiség tökéletesen tiszta, jól karban van tartva.

  Az ételek finomak voltak és a pincérek segítőkészek.

  Köszönjük a vendéglátást!  U.i.: Annyira figyelnek mindenre, hogy az előző bejegyzésben megemlített lábtörlő is már ott volt az apartmanban!
 • Fási Szilvia
  2017. 02. 06. 17:58
  Csodálatos 3 napot töltöttünk el a férjemmel Önöknél. Udvarias a személyzet, kellemes a környezet, az ételek finomak. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszönjük.
 • Rácz Péter
  2017. 02. 06. 12:22
  Tisztelt Vezetőség!  6. alkalommal vettük igénybe a hotelt és szolgáltatásait, ismét megtapasztaltuk, hogy a színvonal folyamatosan kitűnő, mind a szoba, az étterem és a wellness szolgáltatások és a személyzet. Egyetlen negatívumot tapasztaltunk, ez azonban nem a hotel, vagy a szolgáltatásai, hanem a hétvégi vendégkör egy része. Érthetetlen, hogy egyesek az igénytelenség olyan szintjén vannak, hogy képesek a kültéri medencében ülve órákig sörözni és dohányozni, a sörös üveget üresen a szaunaházban hagyni, vagy a bárban éjszaka zárás után fél órával kiabálni, tekintet nélkül a többi vendég pihenésére. Valamilyen megoldás található a hotel részéről ezek kiszűrésére?

  Köszönettel
 • Szekeres Krisztina
  2016. 12. 28. 11:35
  Tisztelt Vezetőség, kedves Dolgozók!

  Férjemmel és kisfiammal visszatérő vendégei vagyunk a Liget Hotelnek. Épp ezért nagy örömmel fogadtuk a törzsvendég minősítés bevezetését.
  Számunkra nagyon kedvező, hogy Önöknél van lehetőség apartmanban megszállni. Nagyon elégedettek vagyunk az apartmanok stílusával, felszereltségével, elrendezésével, és nagyon szeretjük a szálloda megnyugtató és kellemes hangulatát, és az igazán szép környezetet, amiben elhelyezkedik.
  Örömmel láttuk, hogy a külső játszótér bővült, szépült, valamint új játékok kerültek az étteremben lévő játszósarokba is.
  Apró észrevétel az apartmanokkal kapcsolatban, hogy célszerű lenne egy belső lábtörlő szőnyeg vagy felmosó felszerelés elhelyezése, mert a külső lábtörlő használata ellenére behordjuk a koszt esős, latyakos időben. A másik észrevétel az ételekre vonatkozik. A "kevesebb több" elvből kiindulva véleményünk szerint elegendő volna kisebb választék a büféasztalon, de azt minőségi, helyi termelőktől beszerzett alapanyagokból, adott esetben merészebb fűszerezéssel - persze gondolva a gyermekekre is; a külön gyermekmenü mellett - is el lehetne készíteni.
  Mindazonáltal összességében mi mindig elégedetten és feltöltődve távozunk a Liget Hotelből, és nagyon örülünk, hogy Szarvason elérhető egy ilyen magas színvonalú vendéglátó szolgáltatás.
  Köszönjük, és további jó munkát kívánunk!
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához