<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Tatárné B. Szűcs Etelka
  2017. 09. 23. 19:15
  Tisztelt Liget Hotel! Köszönjük, hogy gondolnak a nyugdíjas emberekre kedvező csomagajánlatukkal. Festői környezetben csodaszép hotelben pihentünk férjemmel. Nagyon jó volt a remekül kialakított sóbarlang és a gyógyvizes medencék, valamint a kellemes élménymedence is. A személyzet segítőkész és nagyon kedves. Az ételek finomak. Mindennel nagyon megvoltunk elégedve, nagyon köszönjük! Máskor is elmegyünk e gyönyörű helyre. Barátainknak is elmondjuk tapasztalatainkat!
 • Mukriné Gerhát Marianna
  2017. 09. 17. 20:54
  Csodálatos napokat töltöttünk a férjemmel ezen a gyönyörű helyen. Békés, nyugodt hely. Minden kifogástalan volt: szobák tisztasága, felszereltsége. Maximális dicséretet érdemel a személyzet, köztük a pincérek is, kedvesek, figyelmesek. Az étel és ital választék szuper. Mindenkinek ajánlom, senki nem fog unatkozni, mert rengeteg kikapcsolódási lehetőséget talál. Mindenkinek mindent köszönünk!
 • Beke Margt
  2017. 09. 15. 04:54
  Ismét (immár harmadik alkalommal) csodás napokat töltöttünk el férjemmel Önöknél. Példamutató az a hozzáállás, amit tapasztaltunk. Az ellátás, felszereltség, vendéglátás, környezet, stb. kifogástalan. Köszönjük.
 • Biró Sándorné
  2017. 09. 11. 13:48
  Csodálatos napokat töltöttünk ezen a gyönyörű helyen. Minden meseszép, a személyzet szuper. Az igényes vendégeknek is bátran ajánlom. A Katalin II. hajósa nagyszerű idegenvezető, kedves, közvetlen felesége jóvoltából bájos festményeket csodálhattunk meg. Ismét vendégek leszünk!
 • dr Csáka Sybill
  2017. 09. 02. 13:29
  Nagyon sok helyen megfordultunk,de ez a hely a béke és nyugalom szigete volt. Hazatérve a két unokánk egymással versengve mesélték

  szüleiknek az élményeiket és fényképeiket azonnal feltöltötték,hogy a

  család a Körös partjától az éttermen,játszótéren át a szobájukig mindent lásson. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve,biztosan visszatérünk még.A szálló és Szarvas gyönyörű!!!

  Köszönettel és üdvözlettel

  dr Csáka Sybill és családja
 • Mikulecz Erika
  2017. 08. 29. 16:12
  Tisztelt Liget Hotel!

  Csodálatos 4 napot töltöttünk Önöknél! A környezet, a személyzet, az ellátás, a tisztaság mind mind maximális dícséretet érdemel! Bátran ajánlom Mindenkinek aki a pihenését tervezi.
 • Zsadányi István
  2017. 08. 05. 06:34
  Először voltunk a ligetben, nagyon ,nagyon jól éreztük magunkat. Szuper hely és kedves személyzet. Ételek valami fenségesek,pincérek kedvesek és figyelmesek,tisztaság mindenhol.Csak ajánlani tudom mindenkinek, rengeteg kikapcsolódási lehetőség,mindenki megtalálja a kedvére valót,itt unatkozni nem lehet,gyönyörü környezet, egy profi Liget csapattal.

  Már tervezzük jövöre a nyaralást,természetesen a ligetbe
 • Bartus Ferenc
  2017. 08. 01. 11:08
  Nem először jártunk a hotelben, de az itt töltött egy hét, ismét az újdonság erejével hatott.

  Csak egy példa.

  Volt egy olyan vacsora menüsor, melyet a kisfiam nem nagyon "díjazott". Ezt látta a "séf-bácsi", megbeszélte VELE, hogy mit tudnak tenni az ügy érdekében. 5 perc elteltével felszolgálták a kért finomságot. Azt a boldogságot nem kell ecsetelnem......

  Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nincs zsúfoltság (telt házzal ment a szálloda!!), nagyon szép környezet, az étel-ital választék rendben van (elfogadható árakon!), itt tényleg a pihenésről szólt a történet........

  Köszönjük a személyzetnek a kedves és nem utolsó sorban profi hozzáállást.
 • Fekete Medárdné
  2017. 07. 31. 16:22
  Csodálatos a környezet, a szálloda, nagyon szép tiszta és modern minden. A villák gyönyörűek és kényelmesek. Nagyon kedves volt mindenki csak a legjobbakat tudom elmondani a nyaralásról. Két kutyával voltunk, (külön figyeltek erre és ajándék volt a kutyák részére is bekészítve a szobánkba!). Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen mindenkinek a munkáját, a figyelmességét és a kedvességét. Visszatérünk!!!!
 • Fábián Tamás
  2017. 07. 16. 04:19
  Tisztelt Szálloda!  Ezúton is szeretnénk megköszönni a magas színvonalú szolgálltatást, amit kaptunk Önöknél.

  Külön kiemelnénk Pauló Zsolt séf úr és csapata, valamint az étterem dolgozóinak munkáját, amivel egyrészt gluténérzékeny kisfiunk étkeztetésében folyamatosan segítettek, másrészt a magyarországi szállodák között kiemelkedő színvonalú ételkínálattal látják el a vendégeket. (Ezt, mint a szállodaiparban 30 éve dolgozó és tanító kolléga mondom)

  Ennek is köszönhető, hogy visszatértünk és valószínűleg a jövőben is visszatérünk Önökhóz.  Üdvözlettel,  Fábián Tamás és családja
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához