<

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit ajándékutalvánnyal, melyet Nálunk használhatnak fel! Válasszon ki egyet ajándékutalványaink közül, hogy melyiket szeretné megvásárolni.  Válogasson kényelmesen otthonából, rendelje meg online és a fizetés után elektronikusan/postai úton juttatjuk el Önnek az utalványt, mellyel biztosan nagy örömet fog szerezni családtagjának, kedvesének, barátjának…!

Lepje meg Ön is Szeretteit Ligetszarvas ajándékutalványunkkal!

már  57 000  Ft-tól
Liget ajándékutalvány

Ajándékozzon Szeretteinek 2 éjszakás szarvasi luxus pihenést. Az utalvány a nyár kivételével egész évben érvényes félpanzióval és sóbarlang használattal, valamint minden igényt kielégítő wellness használattal.

Részletek
már  62 100  Ft-tól
Standard ajándékutalvány

Ajándékozzon Szeretteinek 2 éjszakás szarvasi luxus pihenést. Az utalvány a nyár kivételével egész évben érvényes félpanzióval, köszöntőitallal, kényeztető masszázzsal és sóbarlang használattal, valamint minden igényt kielégítő wellness használattal.

Részletek
már  96 500  Ft-tól
Prémium ajándékutalvány

Ajándékozzon Szeretteinek 2 éjszakás szarvasi luxus pihenést. Az utalvány egész évben érvényes félpanzióval, köszöntőitallal, kényeztető masszázzsal és sóbarlang használattal, valamint minden igényt kielégítő wellness használattal.

Részletek
már  7 700  Ft-tól
Vasárnapi büféebéd

Ajándékozzon szeretteinek vasárnapi büféebédet 2 fő részére délutáni wellness használattal.

Részletek