<

Kedves Vendégeink!

 ÜZEMSZÜNET MEGHOSSZABBÍTVA 2021. FEBRUÁR 1-IG

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a jelenlegi kormányrendelet értelmében szállodánk a mai naptól 2021. február 1-ig magába zárja a csendet és a nyugalmat és bezárja kapuit.

 A következő időszakra vonatkozó állásfoglalásunk:

Szállodánk 2021. február 1-ig zárva tart a szabadidős vendégek előtt, az érintett időszakra foglalással rendelkező vendégeinkkel felvettük a kapcsolatot, új foglalásokat ezen időszakra nem fogadunk.

 

Szállodánkba kizárólag (igazoltan) üzleti céllal érkezhetnek vendégek hétköznapokon, előzetes foglalással. (Ezen 30 napos időszakra üzleti útra érkező foglalást tenni hétköznapokon 7:00-17:00 óráig tudnak telefonon, vagy e-mailben)

Szállodánkba külsős vendégeket nem fogadunk, szabadidős szolgáltatásaink nem üzemelhetnek a kormányrendelet értelmében (medencék, fitness terem, szaunák, sóbarlang, étterem, bár, játszóvár, stb…).

 

A már értékesített és kiadott ajándékutalványok, melyek a közeljövőben lejárnak, felhasználhatóságának határidejét meghosszabbítjuk, jelezzék felénk e-mailben igényüket.

 

A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel kérjük Önöket, hogy kéréseikkel, kérdéseikkel mindenképpen írásban keressék meg szállodánkat - minden levélre válaszolunk, amilyen gyorsan csak tudunk!

 

Értékesítésünk hétköznapokon 7-17 óráig folytatja munkáját, telefonon ebben az időpontban tudnak majd segíteni, egyéb időszakban e-mailes megkeresés lehetséges. 

Online ajánlatkérésünk és foglaló rendszerünk továbbra is működik éjjel-nappal.

https://ligetszarvas.hu/online-foglalas/kereses

 

Amennyiben kérdése van, információt szeretne kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@ligetszarvas.hu e-mail címen.

 

Amennyiben ajándékutalványt szeretne vásárolni a közelgő Karácsony alkalmából, ajánljuk Önöknek szabadon felhasználható utalványainkat, melyeket a következő linken tudnak megvásárolni, vagy küldje el nekünk e-mailben igényét:

https://ligetszarvas.hu/ertekutalvanyok

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük, és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek!

Liget Wellness és Konferencia Hotel Vezetősége, Munkatársai és MORZSI

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás