<

Privat spa

Liget Wellness és Konferencia Hotel**** SzarvasVerstecken Sie sich von dem Lärm der Stadt!
Genießen Sie mit Ihrem Partner/Ihrer Partnerin die verwöhnende Behandlungen von unserem Privat Spa: exklusiver Privat-Ruheraum, Wannenbad, Sekt und Obstteller.

Vaníliás tejfürdő csomag

Ez a fürdő nyugtat, ellazít, oldja a stressz. Érzéki illata vágykeltő. Valódi ásványi anyagokkal, kalciummal és magnéziummal látja el a bőrt, valamint öregedés gátló A-és E vitaminokkal is. A bőr mélyen táplált és hidratált lesz, így a kecsketej fürdő után nincs szükség testápolóra!

Kecsketejes Kleopátra fürdő csomag

Kleopátra és Sissi császárné, legendás volt szépségéről, és előszeretettel használta bőrápolásra a kecsketejet, tudván, hogy a bőrt bársonyossá teszi, fokozza a jó közérzetet, és gyógyhatással rendelkezik.A csúcs minőségű Kecsketej fürdő garantálja a relaxációt és a bőrápoló fürdő élményét. Valódi ásványi anyagokkal, kalciummal és magnéziummal látja el a bőrt, valamint öregedés gátló A-és E vitaminokkal is. A bőr mélyen táplált és hidratált lesz, így a kecsketej fürdő után nincs szükség testápolóra!

Rózsavirág fürdő csomag szerelmespároknak

Damaszkuszi rózsavirág, harmonizáló, hangulatjavító, és vágykeltő rózsafürdő.
Az illatos damaszkuszi rózsa harmonizál, nyugtat, javítja a hangulatot, gyulladás gátló, regeneráló, és ránctalanító hatású, és fokozza szerelmi vágyakat.

Kókusz-mangó fürdő csomag

Ez a csodálatos kókuszolajból készült "szappan" természetes E-vitamin tartalmának, és más antioxidánsainak köszönhetően puhává, bársonyossá, és illatossá varázsolja a bőrt. Mindezt zsíros érzet nélkül, hiszen gyorsan beszívódik! A “Summer Feeling” kókusz szappan használatkor a bőr hőmérsékletének köszönhetően feloldódik, értékes hatóanyagait bejuttatva a bőrbe, valamint egy csodálatos illatot, és kellemes, olajos filmréteget képezve a bőrön. Élvezd te is saját “Summer Feeling” nyári élményfürdődet a kókusz és a mangó csodálatos illatával, bármikor, amikor úgy érzed, hogy testednek és lelkednek szüksége van rá!

A relax-páros kádfürdő csomag ára pezsgő és gyümölcs bekészítéssel: 9.500 Ft/2 fő/45 min.

Im Herz vom Komitat Békés! Weiter zu Galerie