<

Relax-páros kádfürdő

Liget Wellness és Konferencia Hotel**** SzarvasA világ elől elbújva néhány órát egyedül tölteni kívánó szállóvendégek számára készült a Relax-páros kádfürdő. A két fő részére kialakított helyiség pezsgőfürdős káddal felszerelt. Aktív pihenés közben jól esik ellazulni a jacuzziban, mindezt 1-1 pohár bor vagy pezsgő mellett, meghitt környezetben.

Kecsketejes Kleopátra fürdő csomag

Kleopátra és Sissi császárné, legendás volt szépségéről, és előszeretettel használta bőrápolásra a kecsketejet, tudván, hogy a bőrt bársonyossá teszi, fokozza a jó közérzetet, és gyógyhatással rendelkezik.A csúcs minőségű Kecsketej fürdő garantálja a relaxációt és a bőrápoló fürdő élményét. Valódi ásványi anyagokkal, kalciummal és magnéziummal látja el a bőrt, valamint öregedés gátló A-és E vitaminokkal is. A bőr mélyen táplált és hidratált lesz, így a kecsketej fürdő után nincs szükség testápolóra!

Rózsavirág fürdő csomag szerelmespároknak

Damaszkuszi rózsavirág, harmonizáló, hangulatjavító, és vágykeltő rózsafürdő.
Az illatos damaszkuszi rózsa harmonizál, nyugtat, javítja a hangulatot, gyulladás gátló, regeneráló, és ránctalanító hatású, és fokozza szerelmi vágyakat.

Narancs Liget fürdő csomag

Az illatok harmóniája. Ez a csodálatos mangóvajas szappan természetes E-vitamin tartalmának, és más antioxidásainak köszönhetően puhává, bársonyossá, és illatossá varázsolja a bőrt. Mindezt zsíros érzet nélkül, hiszen gyorsan beszívódik. A bőr hőmérsékletének köszönhetően feloldódik, értékes hatóanyagait bejuttatva a bőrbe, valamint egy csodálatos illatot képezve a bőrön.

A relax-páros kádfürdő csomag ára pezsgő és gyümölcs bekészítéssel: 11.400 Ft/2 fő/45 min.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás