<

Liget Törzsvendégprogram

Kedves Vendégeink!

Szállodánk rendszeresen visszatérő vendégei részére kialakította törzsvendég programját, ezzel is jutalmazva hűségüket és bizalmukat. Létrehoztunk 3 kategóriát, melyek belépési feltétele a szálloda nyitása óta (2007. május) történt fogyasztásai (beleértve a szállásdíjat is) összege.

Liget Törzsvendég Program
Extra szolgáltatás Bronz Ezüst Arany
Meglepetés bekészítés   + +
Üdvözlő ital + + +
Szobaár/villa kedvezmény (rackrate ár)* 10% 15% 20%
Szépség sziget kedvezmény 10% 15% 20%
Éttermi kedvezmény 10% 15% 20%
Korai check in,kései check out kedvezmény** 50% 50% 50%
Ünnepi csomagár kedvezmény  10% 10% 10%
Wellness kupon*** 2500 Ft 5000 Ft 7500 Ft

* A szobaár kedvezmény nem érvényes a csomagajánlatainkra. A kedvezménnyel minimum 3 szállodai egység foglalható 1 törzsvendég által. A törzsvendégnek a helyszínen kell tartózkodnia, 1 időpontban 1 foglalásra érvényesíthető a kedvezmény.

** Korai elfoglalás érkezés napján és késői szobaelhagyás távozás napján, foglaltság függvényében.

Késői kijelentkezés/Late check out kedvezmény:

15 óráig 7.000 Ft/szoba helyett 3.500 Ft/szoba

18 óráig 12.000 Ft/szoba helyett 6.000 Ft/szoba

*** A wellness kupon a szálloda saját wellness szolgáltatásaira vehető igénybe, évente 1 alkalommal 2 főre.

Egyedi ajánlatok

Törzsvendégeinknek alkalmanként speciális, egyedi ajánlatokat biztosítunk.

A Liget Hotel törzsvendég programjában résztvevők kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a Programban való részvételükkel összefüggésben a szálloda adataikat kezelje, és az érintettek részére postai vagy egyéb küldemények, elektronikus üzenetek formájában ajánlatait, egyéb tájékoztatóit megküldje. A törzsvendég programban résztvevő vendég írásbeli nyilatkozattal hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

A kedvezmények igénybevétele:

A tagság ingyenes. A recepció munkatársai folyamatosan frissítik végszámláinak összegét, melyből a kategóriába sorolás történik. A kedvezményeket csak a kedvezményezett veheti igénybe. Foglaláskor kérjük, jelezze, amennyiben a kedvezményt igénybe kívánja venni.

A Törzsvendég kedvezmény nem átruházható, más kedvezménnyel nem összevonható.

A kedvezmény érvényessége:

Minden kedvezmény visszavonásig érvényes. A következő kategória elérésekor a kedvezményezettet levélben értesítjük a kategóriaváltásról.

A Törzsvendég Szabályzat a Liget Hotel Kft. weboldalán, a https://ligetszarvas.hu/torzsvendegprogram címen folyamatosan elérhető, a szálloda a szabályzat esetleges változásait is ezen az oldalon teszi közzé. A módosítás azon a napon lép hatályba, amely napon a módosított Szabályzat a honlapon közzétételre kerül. A szálloda jogosult a törzsvendég fokozat kedvezményeit bármikor szabadon változtatni. 

Amennyiben úgy véli, hogy az Ön fogyasztásainak összege már túllépte valamelyik kategóriát, és szeretne belépni a programba, hogy kedvezményekre tegyen szert, úgy kérjük, jelezze elérhetőségeink valamelyikén!

Szarvas, 2018. szeptember 2.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás