<

Ajánlataink

A Körös menti vidék minden évszakban új arcát mutatja az ide látogató vendégeknek:

Téli ajánlatok

Töltsön el néhány pihetető napot télen is a Liget Hotelben, és élvezze gyógyvízes medencéink gyógyító erejét akár hóesésben is, a Körös-partot csodálva. A szaunázás télen talán még jobban esik, mint a melegebb évszakokban, 2023-ban megújult szaunavilágunk pedig csak Önre vár! 

Tovább

Tavaszi ajánlatok

Csodálja meg tavasszal a virágzó Magnólia fa tündöklő virágait, biciklizze körbe Szarvas és környék nevezetességeit, szerezzen horgászélményeket a Holt-Körös partján, vagy sétáljon egyet az Erzsébet-liget hűs, árnyas ősfái között!

Tovább

Nyári ajánlataink

Szagoljon bele a nyár illatába a hársfa árnyéka alatt, csobbanjon egyet feszített víztükrű medencénkban, vagy a kellemes vizű Holt-Körösben. Nálunk sokféle vízieszközt bérelhet, hogy Ön minél több vízi élményeket szerezhessen a Holt-Körös partján!

Tovább

Őszi ajánlataink

Gyönyörködjön az ősz változatos színeiben az Erzsébet-liget ősfáinál vagy hotelünk hathektáros területén! Szerezzen horgászélményeket a Holt-Körös partján! A kellemes őszi idő sokakat nagyobb sétára csábít. Csatlakozzon Ön is aktív pihenők táborához, majd egy kisadós mozgás után merüljön el wellness részlegünk kéneztető szolgáltatásaiban!

Tovább

Ünnepi ajánlatok

Tudja már, hol tölti az ünnepi hosszú hétvégéit? Jöjjön el az ezerarcú Ligetbe, élvezze a méltán híres vendégszeretetünket.

Tovább
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás