<

Rendezvények

Konferencia

bb58f2c4e94d37b82fe312085f6df820

A Liget Hotel főépületének tervezésekor külön szempontot jelentett, a konferenciák, szakmai találkozók, szemináriumok és tréningek szervezése és lebonyolítása iránt mutatkozó hatalmas igény. A szarvasi wellnesshotel így kiváló helyszínt biztosít az ilyen típusú rendezvényekhez, hiszen a Holt-Körös partján álló épületben a vállalatok és szervezetek zavartalan körülmények között, elegáns környezetben fogadhatják partnereiket, üzletfeleiket a szakmai vagy egyéb találkozókon.

Tovább

Esküvő

c61d29c09cf5b099589a550cbe9794e0

A Liget Hotel ősfás parkja, a Holt-Körös partja ideális helyszínt jelent azoknak, akik a szabad ég alatt, háborítatlan természeti környezetben szeretnék kimondani a boldogító igent, ugyanakkor nem mondanának le a négycsillagos szállodában elérhető kényelmi szolgáltatásokról, és a minden igényt kielégítő professzionális vendéglátásról sem. A Holt-Körös partja és az itt található pagoda kitűnő helyszíne a szertartásnak. Romantikus sétány vezet ehhez a találkahelyhez, amelyen visszafelé jövet már férjként és feleségként egy új kaland veheti kezdetét.

Tovább

Rendezvény ajánlatkérés

Technikai igény

Szállásigény

Ellátás

Konferencia kávészünet

Egyéb programok (opciósan)

Jelen ajánlatkérő felület kizárólag az ajánlatkérő igényeinek felmérésére szolgál, a valós szobakapacitás a kért időpontra majd a kollégáink által küldött ajánlatban lesznek láthatóak.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás