<

Esküvő

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."

A Liget Hotel ősfás parkja, a Holt-Körös partja ideális helyszínt jelent azoknak, akik a szabad ég alatt, háborítatlan természeti környezetben szeretnék kimondani a boldogító igent, ugyanakkor nem mondanának le a négycsillagos szállodában elérhető kényelmi szolgáltatásokról, és a minden igényt kielégítő professzionális vendéglátásról sem.

A szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel**** a dél-alföldi régióban az egyik legmegfelelőbb helyszíne erre a megismételhetetlen csodálatos alkalomra.

A Holt-Körös partja és az itt található pagoda kitűnő helyszíne a szertartásnak. Romantikus sétány vezet ehhez a találkahelyhez, amelyen visszafelé jövet már férjként és feleségként egy új kaland veheti kezdetét.

Amennyiben a négycsillagos Liget Hotel saját folyópartja az ön kíváncsiságát is felkeltette, mint lehetséges esküvői helyszín, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Csoportok, rendezvények:

Rendezvény ajánlatkérés

Technikai igény

Szállásigény

Ellátás

Konferencia kávészünet

Egyéb programok (opciósan)

Jelen ajánlatkérő felület kizárólag az ajánlatkérő igényeinek felmérésére szolgál, a valós szobakapacitás a kért időpontra majd a kollégáink által küldött ajánlatban lesznek láthatóak.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás