<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Bartos Péter
  2019. 08. 20. 09:58

  A hotel wellness szolgáltatásai kiválóak. A Kőrös parti mólónál minden szórakozási lehetőség adott. A recepciós hölgyek mindig kedvesek, szolgálatkészek. A reggeli és a vacsora finom sokféle ételből lehet választani.
 • Bokrosné dr. Vladár Klaudia
  2019. 08. 12. 07:27
  Édesanyámék ajánlották a szállodát, ők már négyszer pihentek itt. Mi most voltunk először, de teljesen a hatása alatt vagyunk. Csodálatos hely, a liget, a házak...egy igazi gyerek paradicsom! Kicsi nagy mindenki jól érzi itt magát. Köszönünk mindent! Biztos, hogy vissza fogunk térni!  Üdvözlettel:

  Bokros család
 • Markó Béla
  2019. 07. 30. 20:52
  Ismét nagyon jól éreztük magunkat, a szálloda folyamatosan fejlődik, és igazán gyermekbarát, de úgy, hogy a felnőtteket ez nem zavarja, hiszen nagy a tér. Az unokáink nagyon élvezték az új játszóvárat, és a játszóteret. Terveink szerint ismét vendégeik leszünk.

  Tisztaság, udvariasság, kényelem, hogy csak nagyon röviden jellemezzem a szállodát.

  Köszönjük.

  Markó Béla
 • dr. Benedek Tamás
  2019. 07. 29. 19:45
  Mind a 14-en, akik Önöknél voltunk, csodásan éreztük magunkat. Meggyőződésünk, hogy a LIGET ma Magyarország egyik legjobb szállodája. Várjuk, hogy ismét Önöknél pihenhessünk.

  Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a színvonalat sikerüljön megőrizni. Sajnos most első ízben voltak negatívumok is. Hiába szóltunk, hogy a hűtőszekrény ajtaja nem zár, semmi nem történt. (541-42.43 szobák) Panaszkodtunk, hogy a kutyatulajdonosok figyelmét nem hívják fel a kutyapiszok eltakarítására. Beleléptünk. Ezek apróságok, de kis odafigyeléssel megoldható problémák. Csak azért említettem, hogy változatlanul Önök legyenek az egyik legkiválóbbak.

  Írtam volna utólag a kérdőívbe, de a szobában nem volt, itt pedig hiába kattintottam, nem az jelent meg...

 • Znamenák Gyula
  2019. 07. 24. 10:13
  Csodálatos hely, gyönyörű, ápolt környezet, kényelmes, minden igényt kielégítő apartmanok, kedves, mosolygós, szolgálatkész személyzet - beleértve a takarítókat, a műszaki dolgozókat is! -, nagyon finom, változatos, bőséges ételek.

  Minden évben kíváncsian várjuk, vajon milyen újdonsággal bővült a hotel? - mert mindig épül és szépül valami.

  Nem véletlen, hogy "zsinórban" a nyolcadik nyarunkat töltöttük itt a családdal.

  Az unokáim nagyon szeretik ezt a helyet s bár egyszer már megírtam, nem tudok nagyobb dicséretet mondani: Ők az éveket nem januártól januárig, nem szeptembertől szeptemberig, hanem Szarvastól Szarvasig számolják!  Üdvözlettel,

  Znamenák Gyula és családja

 • Lengyel-Béres Klára
  2019. 07. 18. 10:19
  Nagyon kellemes volt a pihenésünk, melyet Önöknél töltöttünk. Gratulálunk ! Remélem még tudunk menni!
 • Juhász Ferenc
  2019. 07. 15. 11:15
  Köszönünk mindent!

  Hármas szülinapot ünnepeltünk családommal a szálloda villájában. Csodálatos környezet, finom ételek, kedves, vidám, szolgálatkész személyzet.

  Méltó hely az ünneplésre, mindenkinek ajánlom!
 • Papp Judit
  2019. 07. 09. 18:09
  Először jártunk a szállodába, az ismerőseink javaslatára választottuk ezt a szarvasi szállást. Nem bántuk meg! SŐTT! jövőre az egész családdal visszatérünk. Tiszta, rendezett környezet, kedves, készséges személyzet, finom ételek. Kaptam egy első osztályú masszázst! Csak szuperlativuszokban tudok beszélni a helyről! Jövünk még!
 • Dr.Bacsa Vendelné
  2019. 07. 08. 21:12
  nagyon jól éreztem magam már több ízben, ismerősként üdvözöltek, kedvesek , szolgálatkészek, remek a konyha ,újra fogok menni, köszönöm
 • Lippai Bernadett
  2019. 07. 08. 14:53
  Egy hetet töltöttünk a Liget egyik komfort villájában és azt kell,hogy mondjam tökéletes nyaralás volt! Csodálatos környezet,ízletes ételek és ami nagyon fontos,a személyzet kedvessége és jókedve egyedülálló! Egészen biztos,hogy a következő nyaralásunkat is itt töltjük! Köszönjük szépen!!!
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás