<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Flinta Zoltán
  2017. 12. 05. 16:47
  Nem is tudom hol kezdjem,annyira jó volt ott lenni.

  Köszönöm mindenkinek a segítséget a párom eljegyzési meglepetésben.
 • Karsainé Inczédy Ildikó
  2017. 12. 04. 06:41
  Közel 10 éve járunk erre a csodálatos helyre. Mindenki nagyon kedves, kitűnő az ellátás, mindig valami újdonság fogad minket. Köszönet mindenért, a mosolyért, a törödésért, a figyelmességért.
 • Válik Rita
  2017. 11. 02. 13:12
  Visszatérő vendégként negyedszer voltunk Önöknél. Mindennel meg voltunk elégedve, a személyzet kedves, segítőkész, a gyerekeknek is szuper programokat szerveznek. Biztosan visszatérünk még. :)

  Egyetlen negatívum: 4 nap alatt 3 kg-ot híztam, túl jól főznek! :) :) :)
 • Bereczkyné Marika
  2017. 10. 22. 11:20
  A Körös partján, gyönyörű természeti környezetben található a szálloda, mely minden igényt kielégítő szolgáltatãst nyújt: kedves recepciósokkal, figyelmes, segítőkész személyzettel, kiváló gyógymasszőrrel, wellness résszel, gyógyvizes medencékkel, kulinális élvezettel.

  Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetet, feltöltődésre, nyugalomra vágyik.

  Mi már négyszer voltunk ( sosem csalódtunk!) , megyünk ötödjére is!
 • Tatárné B. Szűcs Etelka
  2017. 09. 23. 19:15
  Tisztelt Liget Hotel! Köszönjük, hogy gondolnak a nyugdíjas emberekre kedvező csomagajánlatukkal. Festői környezetben csodaszép hotelben pihentünk férjemmel. Nagyon jó volt a remekül kialakított sóbarlang és a gyógyvizes medencék, valamint a kellemes élménymedence is. A személyzet segítőkész és nagyon kedves. Az ételek finomak. Mindennel nagyon megvoltunk elégedve, nagyon köszönjük! Máskor is elmegyünk e gyönyörű helyre. Barátainknak is elmondjuk tapasztalatainkat!
 • Mukriné Gerhát Marianna
  2017. 09. 17. 20:54
  Csodálatos napokat töltöttünk a férjemmel ezen a gyönyörű helyen. Békés, nyugodt hely. Minden kifogástalan volt: szobák tisztasága, felszereltsége. Maximális dicséretet érdemel a személyzet, köztük a pincérek is, kedvesek, figyelmesek. Az étel és ital választék szuper. Mindenkinek ajánlom, senki nem fog unatkozni, mert rengeteg kikapcsolódási lehetőséget talál. Mindenkinek mindent köszönünk!
 • Beke Margt
  2017. 09. 15. 04:54
  Ismét (immár harmadik alkalommal) csodás napokat töltöttünk el férjemmel Önöknél. Példamutató az a hozzáállás, amit tapasztaltunk. Az ellátás, felszereltség, vendéglátás, környezet, stb. kifogástalan. Köszönjük.
 • Biró Sándorné
  2017. 09. 11. 13:48
  Csodálatos napokat töltöttünk ezen a gyönyörű helyen. Minden meseszép, a személyzet szuper. Az igényes vendégeknek is bátran ajánlom. A Katalin II. hajósa nagyszerű idegenvezető, kedves, közvetlen felesége jóvoltából bájos festményeket csodálhattunk meg. Ismét vendégek leszünk!
 • dr Csáka Sybill
  2017. 09. 02. 13:29
  Nagyon sok helyen megfordultunk,de ez a hely a béke és nyugalom szigete volt. Hazatérve a két unokánk egymással versengve mesélték

  szüleiknek az élményeiket és fényképeiket azonnal feltöltötték,hogy a

  család a Körös partjától az éttermen,játszótéren át a szobájukig mindent lásson. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve,biztosan visszatérünk még.A szálló és Szarvas gyönyörű!!!

  Köszönettel és üdvözlettel

  dr Csáka Sybill és családja
 • Mikulecz Erika
  2017. 08. 29. 16:12
  Tisztelt Liget Hotel!

  Csodálatos 4 napot töltöttünk Önöknél! A környezet, a személyzet, az ellátás, a tisztaság mind mind maximális dícséretet érdemel! Bátran ajánlom Mindenkinek aki a pihenését tervezi.
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás