<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Dr Solti Norbert
  2022. 08. 07. 07:11
  Üdv ! Mi Erdélyből Csíkszeredaból jöttünk anyaországi barátaink ajánlatára .

  Minden nagyon jó volt , még többet is kaptunk az elvártnál. Mivel mi szeretjük Magyarország minél több tájegységért felfedezni ezért nem valószínű , hogy mostanság újra jövünk , de nagy családunk minden tagjának és barátainknak teljes szívvel fogjuk javasolni . Köszönünk mindent
 • Dr Mosolygó Éva
  2022. 08. 01. 08:34
  Minden értelemben kiváló minőségű, odafigyelő, ellátást kaptunk. Külön kiemelném a személyzet kedvességét, segítőkészségét! Gratulálok és köszönjük!
 • Bondár Attiláné
  2022. 07. 25. 14:26
  Szuper szálloda!! Tiszta, preciíz, jól felszerelt, kedves, segítőkész személyzett!! Sokszor voltunk már és mindig nagyon jól éreztük magunkat!!!a gyerekekkel kellemes környezett nagy, tágas tér a játékra!!!

  Mindenkinek szeretettel tudom ajánlani!!!! • Forsthoffer Ágnes
  2022. 07. 18. 18:26
  Csodás infrastruktúra egy páratlan természeti környezetben! A konyha remek! Köszönjük a vendéglátást, reméljük még találkozunk!
 • Puskás Angéla
  2022. 07. 02. 08:52
  A kedvenc belföldi szállodám! Utoljára néhány éve voltam Önöknél, de ugyanaz a színvonal várt minket. A Junior lakosztály szuper, kényelmes, tiszta. Az ételek változatosak, de minden finom volt! A bárban ebédeltünk, ott is kifogástalanak az ételek és a kiszolgálás is.

  Külön plusz, hogy kicsekkolás után díjmentesen maradhattunk még fürödni. Mindenképpen visszajövünk, csodálatos, volt a 3 nap, legközelebb több időt szeretnénk itt eltölteni.
 • Gubáné Nagy Erzsébet
  2022. 06. 14. 21:34
  Másodszor voltunk a Liget Wellness Hotelben egy villában. Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Tisztaság , figyelmesség, nyugalom. Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha igazán pihenésre, nyugalomra vágyik.
 • Bálint Ákos
  2022. 06. 13. 12:37
  Nem vagyok vendégkönyvbe, fórumokra „írogató” típus.

  Ennyi év után azonban már úgy érzem, hogy nagyon rövid bejegyzéssel is jelezni tudom, mit is jelent számunkra a Liget Wellness Hotel és annak rendkívül barátságos, segítőkész Vezetői és Munkatársai:

  - 2022. június >> 8. ÉV, 13. ALKALOM az egyik villaházban!

  - Senkit nem tudunk, nem szeretnénk kiemelni: MINDENKINEK, MINDENT KÖSZÖNÜNK!

  Viszlát a már lefoglalt jövő júniusban, ….de még az is lehet, hogy idén ősszel is.
 • Weintrager-Katona Edit
  2022. 05. 24. 10:10
  Hálás köszönet a Liget Hotelnek!  Visszatérő vendégek vagyunk, nem véletlenül!  Bármelyik évszakban látogattuk meg a hotelt, mindig kellemesen telt a pihenés, akár kint, akár bent. Még teltházas hétvégén, nem felhőtlen időjárás esetén sem tűnt fel, hogy "tele van a ház", a kellemes méretű területen mindenki kényelmesen elfér.  Remek a kiszolgálás, nagyon kedvesek és segítőkészek a hotel dolgozói (a ranglétra bármelyik fokán állnak is), és mindenki tud mosolyogni, és köszönni.  Nem is beszélve Liget Morzsiról, aki egy csoda :-)  Már a barátaink is Szarvasra járnak!
 • Várdai Anita
  2022. 05. 23. 11:56
  Gyönyörű környezetben tiszta, kényelmes, csodálatos apartman villában szálltunk meg. A wellness és a gasztronómia is felülmúlta a várakozásainkat. Alig várjuk, hogy visszamenjünk.
 • Papp Jozsef
  2022. 05. 20. 17:14
  Mar 5.alkalommal voltunk a vendegik mindennel nagyon megvoltunk elegedve,mint mindeg köszönjűk!!!!
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás