<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Sáfár Benedek
  2019. 04. 10. 09:02
  Kedves Liget!

  Minden alkalommal, amikor itt megszállunk, jó látni a folyamatos fejlődést a hotel egész területén, és a környezetben, és hogy a minőség, mind a szállást mind a wellness és éttermi részt tekintve továbbra is magas színvonalú. A személyzet természetes módon kedves és segítőkész. Továbbra is vonzóvá teszi a szállodát az éjszakai fürdőzés lehetősége! És külön köszönet jár a gyermek-játszóház kialakításáért, fejlesztéséért!
 • Kovács Lilla
  2019. 04. 05. 17:06
  Kedves Liget Szálloda!

  Másodszor jártunk Önöknél,ismét prémium villában töltöttünk 2 éjszakát.

  A szállás tökéletes volt,az ételek izletesek és mindenféle diétába beilleszthetőek voltak.Az étteremben elfogyasztott ebédek fantasztikusak és a felszolgálás is kifogástalan volt.

  A wellness részleg minden igényt kielégített,a szabadidős tevékenységek lehetőségének száma is nőtt,az activity parknak nagyon örültünk.

  Tisztaság,kedvesség,segítőkészség,vendégszeretet fogadott minket a szállodában!

  Biztosan visszatérünk Önökhöz!  Üdvözlettel:

  Kovács Lilla

  Kovács Levente

  Kovács Kristóf

 • Szabados András
  2019. 04. 03. 13:49
  Köszönöm az önzetlen és magas színvonalú vendéglátást, a szolgáltatást, a szó nagybetűs értelmében.Jó lenne, ha az ország sok szállodája Önökről, venne mintát, és példát.
 • Szűcs Sándor
  2019. 03. 13. 12:57
  Nagyon nagyon jól éreztük magunkat a Liget Hotelben. Biztosan vissza fogunk térni.
 • Nagy Izabella
  2019. 03. 05. 08:38
  Nagyon jól éreztük magunkat negyedszer is! Köszönjük!
 • Úrvölgyi Béla
  2019. 03. 01. 16:12
  Meglepetés partiként a szülinapomat ünnepeltük a szállodában. Csodás környezet, nagyon kedves személyzet. Az ételek finomak, még a kis kültéri séta sem volt zavaró (az igazsághoz tartozik, hogy a időjárás nagyon kedvező volt.) Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!
 • Kricsfalussy Vali
  2018. 12. 31. 08:25
  Nagy meglepetés volt számunkra a hotel. 4 család, gyerekekkel érkeztünk, két család apartmanházban, két család a hotelben szállt meg. Az apartmanházak nagyon komfortosak, tiszták, és kényelmesek, jó időben a parkban levő gyerekjátszó, kalandpark jó lehetőség a kikapcsolódásra. Ezért vissza is jövünk nyáron, hogy élvezhessük ezeket is. A szállodai szobánk kellemesen tág, tiszta, gyönyörű kilátással a Kőrösre szintén nagyon tetszett. Egyetlen dolog amin változtatnék, a fürdőben a tusolófejből nem folyik a vízbrendesen, használhatatlan, le kellene cserélni! A wellness részleg nagyon jó, örültünk, hogy a kinti úszómedence használható merülésre szauna után- csodás volt! A padlót viszont többször kellene feltörölni, sokan elestek, balesetveszélyes nagyon!

  A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt!

  Az ételek általában finomak voltak, bár a 4 csillaghoz nem elég széles a főételek választéka. Viszont nagyon tettszett, hogy nem csak a hagyományos konyha alapanyagait használják, ezek az ételek üdítő változatosságot jelentettek.

  Sajnos a reggelihez feltálalt rántotta mindig hideg volt, ezen jó lenne változtatni. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat! Másoknak is szívesen ajánlom szállodájukat! Köszönjük!
 • Chovanecz Edit
  2018. 11. 30. 19:05
  Hatodik alkalommal jártunk a számomra TOP 1. Liget Hotelben. Kedvenc szobánkban töltöttünk most csak 3 napot. Mint mindig most is nagyon jól éreztük magunkat. Az udvarias, mosolygós személyzet ismerősként üdvözölt bennünket.

  Már szeptemberben lefoglaltunk a jövő évi Szilva napok idejére 8 napos pihenést! NAGYON VÁROM!

  Sok kedves vendéget kívánunk , s természetesen ismerőseinknek továbbra is ajánlani fogjuk ezt a nagyszerű hotelt!
 • Buchwaldné Kőrös Rita
  2018. 11. 07. 09:23
  Barátaink ajánlására először jártunk a szállodában. Nagyon tetszett, szépek az egész szálloda, rendezett a környék, kedves a személyzet. Elhatároztuk, hogy még eljövünk és ajánlani fogjuk másoknak is.

  A férjemnek a tervezettnél korábban vissza kellett mennie, mert a Ipad -jét a fiókban felejtette amiről azonnal értesítettek minket. Köszönjük!

 • Csomósné Verebéli Apaollónia
  2018. 11. 03. 21:12
  Már többször jártunk a Ligetben, de most először próbáltuk ki a szobák után a villákat is. Tökéletes választás volt. Eddig is mindig elégedettek voltunk, ezért tértünk vissza. A villák azonban új távlatokat nyitottak.

  Gyönyörű szabad tér, terasz, természet, nyugalom. Minden ami a családos pihenéshez tökéletes. A személyzet tökéletes! Újra visszatérünk!
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás