<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kocsis Ágnes
  2018. 10. 12. 21:41
  Harmadszor jártunk a szállodában és negyedszer is oda fogunk menni, hiszen ez lett az országos kedvencünk. Ugyan Magyarország másik végében lakunk, mégis szívesen utazunk le, hiszen a pazar környezet, a kifogástalan konyha, a nyitott, gyógyvizes medencék páratlan élményt nyújtanak. A villákat is kipróbáltuk már, lenyűgöző a korszerűségük, ilyen környezetben az ember igazán ki tud kapcsolni. Szívből ajánlom mindenkinek!
 • Kuklis Gábor
  2018. 09. 18. 06:46
  Üdvözlet  Először jártunk a Ligetben a Kedvesemmel de nem utoljára.A Személyzet udvarias,figyelmes és venbégközponzú.A Szállások tiszták,rendezettek és Stílusosak.Az ételek Finomak és választékosak A LIGET ÉLMÉNY PEDIG ÓRIÁSI ;)

  Szerintem ha van Mennyország akkor Liget a neve :)
 • Vincze és Mislai Család
  2018. 08. 13. 10:48
  Sok hazai wellness szállodában megfordultunk már, de szerintünk "négycsillag" kategóriában a Liget Hotel biztosan az első kettőben van, nyáron időszakban biztosan az első!!! Fantasztikus éreztük magunkat és az időjárás is velünk volt:-) Remek konyha, segítőkész személyzet, valódi masszázs élmény, gyerekbarát megoldások, kitűnő villaépületek, tisztaság, nyugi, pihi, relax…..csak így tovább Liget Hotel, nagyon jó az attitűd!
 • Kelemenné Erika
  2018. 08. 02. 12:48
  Kedves Mindenki!

  Először jártunk Önöknél - nem is kevesen, 18 felnőtt, 8 gyerek és 2 kutyus - és először fordult elő, hogy a család minden tagja maradéktalanul meg volt elégedve az Önök szolgáltatásaival. Nagyon jól éreztük magunkat, szeretnénk jövöre is visszamenni. Külön köszönet az ott felejtett kiscipő elküldéséért. A konyha kitűnő!!!
 • Zsadányi István
  2018. 06. 29. 13:03
  Már másodszor jártunk itt, nem csalodtunk semmiben csak pozitívan , mindenki kedves és segítőkész. A Villa egyszerűen csodálatos és makulátlan tiszta, wellness szolgáltatások pazar, ételek változatosak és nagyon finomak. Liget a mi helyünk, üdv jövőre.
 • Ádám
  2018. 06. 27. 16:27
  Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
 • Németh-Banász Rita
  2018. 06. 05. 19:26
  A luxus appartmanok gyönyörűek és nagyon tágasak, kényelmesek. Az ételek fantasztikusan izletesek,finomak, remek a a szakács .A személyzet kedves. Nagyon tettszett hogy a Kőrösbe is lehetett fűrdeni, a stégről ugráltunk a folyóba! A medencék is kellemesek még a babáknak is, mi júniusban voltunk. Ajánlom mindenkinek!!
 • Németh-Banász Rita
  2018. 06. 05. 19:24
  A luxus appartmanok gyönyörűek és nagyon tágasak, kényelmesek. Az ételek fantasztikusan izletesek,finomak, remek a a szakács .A személyzet kedves. Nagyon tettszett hogy a Kőrösbe is lehetett fűrdeni, a stégről ugráltunk a folyóba! A medencék is kellemesek még a babáknak is, mi júniusban voltunk. Ajánlom mindenkinek!!
 • Scheuring Angela
  2018. 05. 31. 18:59
  Nagyon szép környezetben, kitűnő , tiszta kényelmes apartmanhazban toltottunk el 5 napot. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos visszajovunk mèg.
 • droppa éva
  2018. 05. 26. 20:21
  Nagyon köszönjük a szép napokat,amit Önöknél tölthettünk. Minden kiváló volt.  Talán megemlítenénk,hogy kissé szegényes a televízió csatorna választék.  Üdvözlettel
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás