<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Billenné Makszim Andrea
  2021. 09. 08. 20:25
  Három éjszakát töltöttünk el a szállodában. Nagyon kedves és figyelmes a személyzet, finomak és változatosak az ételek. A tisztaságra nagyon odafigyelnek. Jól éreztük magunkat.
 • Dr Cser Iván Istvánné
  2021. 09. 07. 16:45
  Visszatérő vendégként sosem csalódnom önök én. Köszönöm a csodás hétvégét a gyerekeim nevében is.
 • Tarr Sándor
  2021. 08. 12. 17:53
  Öt szobában, 11 -en, öt éjszakát töltöttünk a szállodában, immáron sokadszorra !

  Mint ezidáig mindíg, most is nagyon jól éreztük magunkat !!! A környezet, a garantáltan mindíg jó idő, a remek konyha, és ami ezeknél sokkal-sokkal fontosabb:a fantasztikus személyzet és az általuk biztosított (valóban családi ) légkör ismét arra ösztökél bennünket, hogy miharabb elküldjük foglalásunkat a jövő évre.....
 • Sztanyik László
  2021. 08. 04. 08:22
  Ismét nagyon jól éreztük magunkat!

  A környezet gyönyörű, a szálloda igényes és ízléses.

  Előző ott tartózkodásunk óta (2016) sokat javult a konyha. Jelenleg kifogástalan, nagyon finom és változatos ételeket szolgálnak fel. A személyzet is mindig udvarias volt. Gratulálok!
 • Bába Katalin
  2021. 07. 26. 11:58
  Kedves Vezetőség, szálloda nagyon szép, a kiszolgálás nagyon figyelmes,az ételek finomak, a tisztaság figyelemre méltó, minden részletre figyelnek, profi munka.Igazi gyöngyszem.:)Nagyon jól éreztük magunkat.

  Üdvözlettel Bába Katalin
 • Dr.CsehGyöngyike
  2021. 07. 06. 19:28
  Kedves LigetSzarvas !

  Nagyon szép lett a felújítás és az ágyak is nagyobbak lettek, mint a korábbiak! A matracok nagyon kényelmesek, ismét jót pihentünk Önöknél!Nagyon szeretjük a gyönyörű tisztaságot, finom ételeket, Babika és Erika kiváló masszírozását!

  Várjuk a következő wellness hétvégét!

  Üdvözlettel:dr.CsehGyöngyike
 • dr. Révész Judit
  2021. 07. 05. 06:52
  A Liget Hotel egy gyöngyszem a magyar turizmus palettáján- véleményem szerint.

  Immár negyedszer - most a nyári időszakban - is megtapasztalhattam azt a profizmust, kiváló svédasztalt, csodálatos környezetet, amit a korábbi tartózkodásom alatt is.

  A 28 fokos Körösben fürdőzni is nagy élmény volt.

  A hotelszobák felújításának örülök.

  Minden jót kívánok, csak így tovább!
 • István
  2021. 07. 04. 21:50
  Ügyvezetőként köszönöm, hogy úgy mint a saját, úgy az alkalmazottak részére kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtottak. Illetve, köszönjük a kedves és gyors tájékoztatást minden kérdésünkre.  Üdvözlettel, István és a https://hasznaltauto-allapotfelmeres.hu/ csapata.
 • Bencs Mihály
  2021. 06. 21. 11:09
  Tisztelt Cég!  Köszönjük a segítségüket, rugalmasságukat munkatársaink ottléte során, akik nagyon elégedettek voltak a szálloda szolgáltatásaival.
 • Szekeres László
  2021. 05. 30. 18:09
  Az eltöltött 5 nap/4 éj minden elemében pihenésünket szolgálta. Személyzet nagyon kedves és segítőkész. Felújított szobák esztétikusak, az új ágyak matracai lehetnének kissé keményebbek. Wellness részleg mint kültéren mint beltéren megfelelő. Félpanziós svédasztalos étkezés változatos, választékos, minden igényt kielégít. Csak gratulálni tudok az itt végzett munkához. Biztos, hogy ajánlom a Liget Wellness és Konferencia Hotelt ismerőseimnek, Mi pedig szívesen térünk vissza újra!
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás