<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Királyné Ágoston Szilvia
  2024. 02. 21. 23:08
  Igényes hotel, tiszta környezet, kedves dolgozók. A reggeli és vacsora bőséges, nagyon ízletes, gratuláció a szakácsok. Ha tehetjük, biztosan visszatérünk. Szívből merem ajánlani.
 • Kőhalmi Katalin
  2024. 02. 21. 10:16
  Remekül éreztük magunkat, elégedettek voltunk az ellátással, nagyon kedvesek voltak a dolgozók.
 • Dr. Mészáros csaba
  2024. 01. 31. 20:07
  Nagyon elégedettek voltunk mindennel, igen kellemesen töltöttük az időt a szállodában. Mint már korábban is, csak a legjobbakat tudjuk írni a Liget Hotelről. Feltétlenül vissza fogunk jönni, de addig is gratulálunk minden dolgozónak, akik lehetővé teszik a kellemes tartózkodást Önöknél.
 • Veszprémi Bernadett
  2024. 01. 21. 12:08
  Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönöm szépen a figyelmességet, hogy születésnapom alkalmából felköszöntöttek.
 • Ivány Zsolt
  2024. 01. 11. 19:49
  Köszönjük a szinvonalas ellátást. Rendkívül finom volt minden étkezés! Biztosan vissza fogunk menni!  Köszönettel:

  Ivány család
 • Kulcsár Györgyi
  2024. 01. 04. 11:08
  2018 óta évente 3x4.szer vendégeik vagyunk. húsvétkor a családdal szilveszterkor a barátokkal, nyáron családdal és barátokkal. Minden alkalommal villákat foglalunk, mert mindannyiunk komfort érzetét maximálisan kielégíti. A recepciós hölgyek urak nagyon kedvesek,udvariasa. Az éttermi dolgozók szinte mindegyike fáradtsága ellenére mosolyogva teljesíti minden kívánságunkat. Gratuláció a séfnek a szilveszteri menü összeállításáért és minőségéért. Minden szuper volt .köszönjük! Munkájukhoz további sok sikert.egészséget,sok vendéget kívánok! Boldog Új Évet minden dolgozónak!
 • Márton Hajnalka
  2023. 12. 29. 09:38
  Köszönjük szépen a karácsonyi vendéglátást. A kedves műsor(oka)t, és a meglepetés ajándékokat! Nagyon jól éreztük magunkat. B.U.É.K.
 • Dr Bartókiné Major Anikó
  2023. 12. 27. 14:06
  Csodálatos környezetben igazán pihentető,egymásra figyelős karácsonyt töltöttünk itt,már nem először.A személyzet kedves,segítőkész.A Villák makulátlanul tiszták,az ételek kifogásolhatatlanok,változatosak és nagyon ízletesek.Aki nem látogatott még ide feltétlenül tegye meg,csalódni csak kellemesen fog.
 • Stadoleanu Sorin
  2023. 12. 08. 21:40
  Totul la superlativ! O locatie minunată cu servicii de foarte bună calitate. Cu sigurantă vom reveni cît mai curînd posibil.
 • Korina
  2023. 12. 04. 10:27
  Visza járó vendégek vagyunk nem véletlenül nagyon szeretünk visza térni családias hangulat,csend van alkalmas egy jól ki érdemelt pihenéshez.Az ételeket nagyon finomak,aki szereti az aktív pihenést annak ajánlom a nap indító jogát Zsuzsival ami nagyon jó és a szauna szeánszokra és érdemes menni mert Karesz és Zoli nagyon jól csináljak alig várjuk hogy visza térjünk.Egy tanácsot a jogával kapcsolatban beszéltük Zsuzsival hogy az órát kenne modositani mert reggeli után nem olyan kellemes hajuldozni.Mivel mi 4tagu család vagyunk ezért mindig világban foglalunk mert szép tágas és otthonos.A személyzet figyelmes.Mi 5 csilagosra értékeljük a szállodát és biztos hamarosan visza terünk.Az árak jó lenne nem nőnének hogy tudjunk minél sűrűbben jönni.
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás