<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kozma Csabáné Bp
  2021. 01. 24. 08:19
  Először jártam, jártunk Önöknél, de az biztos, hogy nem utoljára, csak ajánlani tudom Önöket, mert nagyon megérdemlik!!!! Ígenyes , tiszta, szép szobák, Isteni, finom ételek, kedves, segítőkész személyzet! Ez a hotel a vendégekért minőségi módon megtesz mindent a vendégekért! Gratulálok igazgató úr! Nemsokára megyünk, alig várom!
 • Szigeti Tiborné
  2020. 11. 14. 16:48
  Most elöszőr jártunk önöknél és nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon szép tisztaság volt mindenhoz szép rend és tisztaság volt a szobákban. Nagyon finom és változatos ételelek kostolhattunk! A wellness részleg csodás volt mindent kipróbált a kis családom! A személyzet nagyon kedves volt! Mégegyszer nagyon köszönök mindent! Remélem hamarosan találkozunk!
 • Szabó Attila
  2020. 10. 19. 16:30
  Már nem első alkalommal jártunk Önöknél. Mindég nagyon jól éreztük magunkat. Ez most is hasonlóan történt.Úgy a szoba, mint mint az ellátás valamint a wellnes nagyon jó volt.Aszemélyzet nagyon udvarias,mindenütt tisztaság és rend volt. Sajnos az idő nem kedvezett,mert szakadt az eső,de a benti szolgáltatásokat igénybe tudtuk venni,így jól éreztük magunkat. Ha anyagi helyzetünk engedi máskor is visszatérünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom<br />\r
  Köszönjük a kellemes vendéglátást
 • Mikus Ildikó
  2020. 10. 14. 18:29
  Igazán kellemes hétvégét töltöttem itt, minden rendben volt, a személyzet figyelmes, intelligens, odaadóan végzik a munkájukat.

  Az étkezések is teljesen rendben voltak, nekem igazán ízletes volt minden.

  Meglepő volt a kikapcsolódási lehetőségek mennyiségének tárháza: fürdési lehetőségek, ping-pong asztal, "vizes" sportokhoz eszközök, kerékpárok, szabadtéri sakk s még sorolhatnám... Mindenki megtalálhatja a kedvének s az időjárás adta lehetőséghez a kikapcsolódás módját.

  Köszönöm a kedves vendéglátást!
 • Bozsikné Major Magdolna
  2020. 10. 14. 17:16
  Többszörösen visszatérő vendégként ismét csak a legjobbakat tudom mondani a szállodával kapcsolatban.

  Kellemes park és vízpart tiszta környezettel, ízléses kerti bútorokkal.

  Kedves fogadtatás, udvarias vendéglátás, a személyzet köszön a folyosón is.

  Kitűnő konyha, remek séf és cukrász - mind a helyi ízek, mind az ínyenc ízek megjelenése az étel kínálatban.

  Fürdő víz minőségei és a wellness részleg tisztasága első osztályú.

  Jó minőségű kerékpárok minden korosztály számára biztosítottak.

  Gyermekcentrikus szálloda. A gyerekeknek szuper, biztonságos udvari játékok, jól felszerelt játszóház, az étteremben játszósarok van kialakítva.  Rend és tisztaság
 • Zámbó József
  2020. 09. 23. 14:00
  Vízparti villában voltunk.

  A környezet, a szállás, az ételek minősége is kiváló.

  5 napot voltunk, de még szívesen maradtunk volna.

  Októberben visszatérünk
 • Csutorás család
  2020. 09. 17. 15:25
  Tisztelt Liget Csapat!  Csapat, igen mert ilyen minőséget színvonalat csak és kizárólag csapatban lehet elérni.  Egyetlen szóval: kitűnő. De ettől sokkal több, mint egyetlen szó, sokkal több!  Lássuk sorban: a szálloda fekvése környezete és annak megjelenítése (esztétika, higiénia, felszereltség ,személyzet ) kifogástalan.  Személyzet: intelligens, nem tolakodó, a pincérek Urak -mert azok- egészen meglepő eleganciával, stílussal szellemességgel bírnak. Megleptek , jó ilyet itthon megtapasztalni.  Az már a legek netovábbja, hogy egy napot (reggel) Voltarie idézettel kezdeni nem szokványos -finoman szólva-(lásd: tányér alátét "Úgy döntöttem, hogy boldog leszek, mert az nagyon egészséges". !!!)  A reggelinél -minden nap-friss Liget híradó A4-es lap zseniális, kitűnő marketing munka ami tartalmilag is igényes.  Étkezés: választék, minőség, annak szervírozása mindent überel. Egészen kivételes úgy, hogy a magyar ízvilág legnagyobb tiszteletben tartása mellett.  Sokat utazók vagyunk összehasonlítás bőven van, ezért ezt a csodát újra és újra szeretnénk átélni Önöknél!  Jó volt Önöknél , jó volt újra itthon , jó volt a sajátjaink között Magyarnak lenni.  A vége kicsit érzelmileg elvitt, de néha ez is kell.  A legnagyobb tisztelettel Csutorás Család
 • Kalina József
  2020. 09. 14. 15:09
  Először de nem utoljára voltunk a szállodában.Gyönyörű, csendes hely,kedves mosolygós,segítőkész alkalmazottakkal.Tisztaság mindenhol.Nagyon jó wellness.A szakácsokat kérném megtartani mert nagyon nagy kincsek,fantasztikusan főznek.Jó szívvel ajánlom mindenkinek a szállodát.Viszontlátásra: Kalina József
 • Fiala-Jandó Dóra
  2020. 09. 11. 14:43
  Szarvas mindig is nagy kedvencem volt, az arborétumban többször voltunk, és hajókáztunk. Akkor figyeltem fel erre a szállodára, és helyeztem "bakancslistára". Idén végre eljutottunk, 1,5 éves kisfiunkkal, ő is, és mi is nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Jövőre is megyünk az biztos!
 • Novák Zsófia
  2020. 09. 11. 07:30
  Megértem a visszajárókat. Először voltunk, de mi is vissza szeretnénk menni. A hely tiszta, a park és a környezete gyönyörű, a személyzet kedves és figyelmes, a kaja nagyon finom. El voltunk bűvölve.

  Kutyásoknak is ajánlom, a mi kutyusunk nagyon boldog volt a hatalmas terület miatt.
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás