<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Oszlárné Teiszler Edina
  2020. 01. 05. 12:11
  Szuper szálloda! Gyönyörű környezet!

  Minden kényelmes, praktikus, tiszta. A konyha remek, változatos. A személyzet kedves, segítőkész. Igazán gyermekbarát és az ár érték arány is korrekt. Biztos jövünk máskor is!
 • Dr.Nagyné Zombori Margit
  2019. 12. 28. 13:00
  4.éve visszajáró vendégek vagyunk.Nagyon kellemes a környezet, gyerekbarát. A kiszolgáló személyzet udvarias, az ételek ízletesek. Ismét jól éreztük magunkat, vissza fogunk térni.

  Csak ajánlani tudom mindenkinek!
 • Varga Imre
  2019. 12. 02. 08:09
  4.éve visszajáró vendégek vagyunk,3 kisgyermekkel. Kedves személyzet , tisztaság , finom ételek , és végtelen nyugalom vár minket mindíg. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

  Üdv Imre
 • Kertészné Szabados Mária
  2019. 11. 19. 07:58
  Már 6. alkalommal voltunk a szállodában. Voltunk a férjemmel kettesben és voltunk családostól a villában is. Mindannyiszor nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép a környezet, kedvesek, udvariasak az ott dolgozók, az ételek nagyon finomak és bőséges,. Minden elismerésem Önöknek.  Imádjuk Liget Morzsit is.  Biztos, hogy megyünk még!
 • Bozsikné Major Magdolna
  2019. 11. 08. 10:55
  Már 6. alkalommal töltöttünk 3/4 napokat a szállodában, hol párosan, hol a kis unokákkal. Nagyon kellemes a környezet, gyerekbarát. A kiszolgáló személyzet udvarias, az ételek ízletesek. Ismét jól éreztük magunkat, vissza fogunk térni.

 • Dobó Imre
  2019. 11. 07. 12:58
  Először voltunk a szállodában a feleségemmel, és barátainkkal. Csodás 3 napot töltöttünk a szállodában. Igaz, az időjárás egy kicsit mostoha volt velünk, de ettől függetlenül a park csodálatos, a szobák tiszták, és minden adott volt a fürdőzésre, pihenésre, wellness-re. A szálloda személyzete, ide értve az étterem munkatársait is, nagyon kedvesek és udvariasak voltak. Kiemelném az ételeket is, amelyek megfelelő választékban, ízletesen voltak elkészítve. Egy megjegyzés, hogy a Wellness részleg recepción kínált koktél minősége kívánni valót hagyott maga után. Ettől függetlenül ajánlani tudom mindenkinek ezt a csodálatosan szép környezetben lévő szállodát.
 • Tiszavári István
  2019. 10. 31. 13:05
  2013-ban voltunk először a szállodában a feleségemmel. Azóta sok kellemes változás fogadott , nagyon élveztük a pihenést! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek ezt a csodálatosan szép környezetben lévő szállodát.Maximálisan meg voltunk elégedve , minden tökéletes volt. Nagyon szépen köszönjük a 3 csodálatos napot.

 • Sikos Krisztina
  2019. 10. 30. 18:03
  Lassan 8 éve járunk vissza hozzátok! Azóta nagyot változott minden nálatok! Nem tudjuk megunni, imádjuk mind a hotelt és persze a villákat is kutyusunk miatt.

  Ismét egy csodás 4 napot töltöttünk nálatok , nagyon köszönjük!❤️
 • Szendrei Katalin
  2019. 10. 27. 09:31
  Csodás 3 napot töltöttünk a szállodában. Igaz az időjárás is meg tett mindent ezért. De ettől függetlenül a kellemes parkban minden adott volt a fürdőzésre, pihenésre, wellness-re. A környéket gyalog és kölcsönzött biciklivel jártuk be, mert ezt nem szabad kihagyni, ha Szarvason járunk.Kiemelném az ételeket. Ízletesen volt elkészítve bármi, amit kóstoltunk. Lányomék voltak nemrég Önöknél, ők ajánlották jó szívvel. Nem csalódtunk.

  Szendrei Katalin
 • Rácz Sándorné
  2019. 10. 26. 11:18
  Maximálisan megvoltam elégedve mindennel
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás