<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Szekeres László
  2021. 05. 30. 18:09
  Az eltöltött 5 nap/4 éj minden elemében pihenésünket szolgálta. Személyzet nagyon kedves és segítőkész. Felújított szobák esztétikusak, az új ágyak matracai lehetnének kissé keményebbek. Wellness részleg mint kültéren mint beltéren megfelelő. Félpanziós svédasztalos étkezés változatos, választékos, minden igényt kielégít. Csak gratulálni tudok az itt végzett munkához. Biztos, hogy ajánlom a Liget Wellness és Konferencia Hotelt ismerőseimnek, Mi pedig szívesen térünk vissza újra!
 • Gné Nagy Erzsébet
  2021. 05. 27. 11:47
  Most voltunk először ezen a csodás helyen, de remélem nem utoljára. Ajánlani tudom mindenkinek aki nyugalomra, csendre vágyik. Nagyon szép a parkja, a holtág, a szálloda. Aki kirándulni is szeretne nagyon szép az arborétum, mini Magyarország, állatkert.
 • Kovács Magdi
  2021. 05. 26. 20:12
  Szuper hely, csodálatos környezet. Kedves személyzet, patyolat tisztaság, finom ételek. Semmi negatív dolgot nem tudok mondani. Örülök, hogy Magyarországon is vannak csodálatos felfedezni való helyek. Ajánlani fogom mindenkinek az Önök szállodáját. Igazi pihenés, feltöltődés helyszíne. Minden adott ehhez. Köszönjük a szálloda minden személyzetének
 • Kozma Csabáné Bp
  2021. 01. 24. 08:19
  Először jártam, jártunk Önöknél, de az biztos, hogy nem utoljára, csak ajánlani tudom Önöket, mert nagyon megérdemlik!!!! Ígenyes , tiszta, szép szobák, Isteni, finom ételek, kedves, segítőkész személyzet! Ez a hotel a vendégekért minőségi módon megtesz mindent a vendégekért! Gratulálok igazgató úr! Nemsokára megyünk, alig várom!
 • Szigeti Tiborné
  2020. 11. 14. 16:48
  Most elöszőr jártunk önöknél és nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon szép tisztaság volt mindenhoz szép rend és tisztaság volt a szobákban. Nagyon finom és változatos ételelek kostolhattunk! A wellness részleg csodás volt mindent kipróbált a kis családom! A személyzet nagyon kedves volt! Mégegyszer nagyon köszönök mindent! Remélem hamarosan találkozunk!
 • Szabó Attila
  2020. 10. 19. 16:30
  Már nem első alkalommal jártunk Önöknél. Mindég nagyon jól éreztük magunkat. Ez most is hasonlóan történt.Úgy a szoba, mint mint az ellátás valamint a wellnes nagyon jó volt.Aszemélyzet nagyon udvarias,mindenütt tisztaság és rend volt. Sajnos az idő nem kedvezett,mert szakadt az eső,de a benti szolgáltatásokat igénybe tudtuk venni,így jól éreztük magunkat. Ha anyagi helyzetünk engedi máskor is visszatérünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom<br />\r
  Köszönjük a kellemes vendéglátást
 • Mikus Ildikó
  2020. 10. 14. 18:29
  Igazán kellemes hétvégét töltöttem itt, minden rendben volt, a személyzet figyelmes, intelligens, odaadóan végzik a munkájukat.

  Az étkezések is teljesen rendben voltak, nekem igazán ízletes volt minden.

  Meglepő volt a kikapcsolódási lehetőségek mennyiségének tárháza: fürdési lehetőségek, ping-pong asztal, "vizes" sportokhoz eszközök, kerékpárok, szabadtéri sakk s még sorolhatnám... Mindenki megtalálhatja a kedvének s az időjárás adta lehetőséghez a kikapcsolódás módját.

  Köszönöm a kedves vendéglátást!
 • Bozsikné Major Magdolna
  2020. 10. 14. 17:16
  Többszörösen visszatérő vendégként ismét csak a legjobbakat tudom mondani a szállodával kapcsolatban.

  Kellemes park és vízpart tiszta környezettel, ízléses kerti bútorokkal.

  Kedves fogadtatás, udvarias vendéglátás, a személyzet köszön a folyosón is.

  Kitűnő konyha, remek séf és cukrász - mind a helyi ízek, mind az ínyenc ízek megjelenése az étel kínálatban.

  Fürdő víz minőségei és a wellness részleg tisztasága első osztályú.

  Jó minőségű kerékpárok minden korosztály számára biztosítottak.

  Gyermekcentrikus szálloda. A gyerekeknek szuper, biztonságos udvari játékok, jól felszerelt játszóház, az étteremben játszósarok van kialakítva.  Rend és tisztaság
 • Zámbó József
  2020. 09. 23. 14:00
  Vízparti villában voltunk.

  A környezet, a szállás, az ételek minősége is kiváló.

  5 napot voltunk, de még szívesen maradtunk volna.

  Októberben visszatérünk
 • Csutorás család
  2020. 09. 17. 15:25
  Tisztelt Liget Csapat!  Csapat, igen mert ilyen minőséget színvonalat csak és kizárólag csapatban lehet elérni.  Egyetlen szóval: kitűnő. De ettől sokkal több, mint egyetlen szó, sokkal több!  Lássuk sorban: a szálloda fekvése környezete és annak megjelenítése (esztétika, higiénia, felszereltség ,személyzet ) kifogástalan.  Személyzet: intelligens, nem tolakodó, a pincérek Urak -mert azok- egészen meglepő eleganciával, stílussal szellemességgel bírnak. Megleptek , jó ilyet itthon megtapasztalni.  Az már a legek netovábbja, hogy egy napot (reggel) Voltarie idézettel kezdeni nem szokványos -finoman szólva-(lásd: tányér alátét "Úgy döntöttem, hogy boldog leszek, mert az nagyon egészséges". !!!)  A reggelinél -minden nap-friss Liget híradó A4-es lap zseniális, kitűnő marketing munka ami tartalmilag is igényes.  Étkezés: választék, minőség, annak szervírozása mindent überel. Egészen kivételes úgy, hogy a magyar ízvilág legnagyobb tiszteletben tartása mellett.  Sokat utazók vagyunk összehasonlítás bőven van, ezért ezt a csodát újra és újra szeretnénk átélni Önöknél!  Jó volt Önöknél , jó volt újra itthon , jó volt a sajátjaink között Magyarnak lenni.  A vége kicsit érzelmileg elvitt, de néha ez is kell.  A legnagyobb tisztelettel Csutorás Család
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás