<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Németh-Banász Rita
  2018. 06. 05. 19:26
  A luxus appartmanok gyönyörűek és nagyon tágasak, kényelmesek. Az ételek fantasztikusan izletesek,finomak, remek a a szakács .A személyzet kedves. Nagyon tettszett hogy a Kőrösbe is lehetett fűrdeni, a stégről ugráltunk a folyóba! A medencék is kellemesek még a babáknak is, mi júniusban voltunk. Ajánlom mindenkinek!!
 • Németh-Banász Rita
  2018. 06. 05. 19:24
  A luxus appartmanok gyönyörűek és nagyon tágasak, kényelmesek. Az ételek fantasztikusan izletesek,finomak, remek a a szakács .A személyzet kedves. Nagyon tettszett hogy a Kőrösbe is lehetett fűrdeni, a stégről ugráltunk a folyóba! A medencék is kellemesek még a babáknak is, mi júniusban voltunk. Ajánlom mindenkinek!!
 • Scheuring Angela
  2018. 05. 31. 18:59
  Nagyon szép környezetben, kitűnő , tiszta kényelmes apartmanhazban toltottunk el 5 napot. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos visszajovunk mèg.
 • droppa éva
  2018. 05. 26. 20:21
  Nagyon köszönjük a szép napokat,amit Önöknél tölthettünk. Minden kiváló volt.  Talán megemlítenénk,hogy kissé szegényes a televízió csatorna választék.  Üdvözlettel
 • Soltiné/Budapest
  2018. 05. 16. 11:14
  Tisztelt Szálloda !

  Tegnap érkeztünk haza Önöktől. 3 napot töltöttünk szállodájukban. Szuper volt minden, gyönyörű tisztaság, rendkívül finom ételek és csend nyugalom mindenhol. Gratulálok a csapatnak.

  No és a főszenzáció LIGET MORZSI !! Zabálnivaló !!!
 • Schreil Józsefné
  2018. 05. 09. 19:50
  Kedves szállodai személyzet!

  Második alkalommal voltunk önöknél a hotelben. Ugyancsak jól éreztük magunkat és a megnyerő stilus a szállóban igazán egyedi és nagyon megnyerő. A tisztaságról nem is beszélve .A személyzet kedvessége és előzékenysége az példa mutató, További sikeres munkát és sok vendéget a hotelba ezt kivánjuk Önöknek.  Tisztelettel Schreil Józsefné
 • Fodor család
  2018. 05. 08. 14:07
  Önöknél töltöttük az első kiruccanásunkat 7 hónapos babánkkal. Nagyon tetszett az a készségesség, rugalmasság és figyelmesség, amivel hozzájárultak, hogy a babával utazás kellemes és nyugodt élmény legyen. Nagyon tetszett mind a környezet, mind a wellness részleg, az ételek minősége, és a személyzet udvariassága. Biztos, hogy visszatérünk még!
 • Bedőné Róka Zsuzsanna
  2018. 05. 07. 10:01
  Nagyon jól éreztük magunkat az Önöknél eltöltött 4 napban. Maximálisan elégedettek voltunk mint a személyzet udvariasságával, segítőkészségével, az ételek mennyiségével és minőségével egyaránt.

  Bátran merem és fogom is ajánlani ismerőseimnek korosztálytól függetlenül.
 • Andi
  2018. 04. 16. 16:29
  Nagyon jól éreztük magunkat. Pazar környezet, roppant kedves személyzet. A reggelinél és a vacsoránál kevés volt a választék. Ezt még fejleszteném. Továbbá , ha konferencia van, jobban elszeparálnám a konferencián részvevőket a pihenni vágyó szállóvendégektől. Összességében elégedett vagyok , még visszatérek.(ha még erre a két dologra odafigyelnek, tökéletes lesz a hotel)
 • Erdélyi Ildikó
  2018. 02. 05. 21:52
  Köszönjük a figyelmes vendéglátást.Elégedettek voltunk a szobánkkal,a szolgáltatásokkal és a finom ételekkel.Most voltunk először,de már az őszi visszatérést tervezzük,mert még sok felfedezni való van a környéken és a szállodai wellnesben sem próbálunk ki mindent.Másoknak is ajánlani fogom a szállodát.További sikereket kívánok az egész szálloda személyzetének!
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás