<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Mácsai Ferenc
  2021. 11. 26. 06:55
  Tisztelt Liget Hotel!  Egy nagyon szép környezet,tisztaság és kedves személyzet vett minket körül.Az ételek nagyon finomak voltak.Sajnos hamar elrepült az a pár nap.Tervezzük,hogy vissza térünk.

  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

  Köszönjük szépen.

  Kívánunk további sok sikert!
 • Nógrádi Bagi Erzsébet
  2021. 11. 22. 16:12
  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

  7éve visszajárunk,próbáltunk közben több Wellnest de egyik sem volt

  ilyan színvonalú. Imádunk ide járni,most voltunk nov.19-21-ig.

  Köszönjük a szálloda személyzetének!
 • Nagy László
  2021. 10. 30. 08:59
  T. Liget Wellnes Hotel !

  Csak Felső fokon tudom dicsérni a szálloda minőségét.

  Köszönjük a vendég látást és a csodás ellátást !

  Szeretnénk máskor is igénybe venni a szolgáltatásukat és vendég szeretetüket.

  Kívánok további sok sikert !

  Üdvözlettel Nagy László
 • Dacsúr Gyöngyi
  2021. 10. 14. 09:15
  Nagyon szép környezetbe gyönyörű szállodában voltunk. A személyzet kedves és vendég centrikus szívesen ajánlom mindenkinek.

  Kis negatív észrevételem is lenne:

  - reggelinél a tojás hideg volt (melegen tartót nem használták sajnos), és az étlapról megrendelt ételek sem nyerték el a tetszésemet.

 • Molnár Imréné
  2021. 10. 13. 05:15
  Háromszor volt szerencsém szállodájuk vendége lenni, kétszer nagy örömömre az egész népes családommal együtt. 6 unokám van, életkorukban nagy szórással, de Önöknél mindenki megtalálta a kikapcsolódás, pihenés, szórakozás neki megfelelő formáját. Imádtuk a villa kényelmét, a welness lehetőségeket, imádtuk az egész szállodai környezetet, a gyönyörű parkos, fás miliőt! A tisztaságot, a rendet! A konyhájuk pedig isteni!! A személyzet minden szinten nagyon udvarias, segítőkész!

  Összegezve: nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, minden szuper volt, és reménykedünk, hogy még lesz szerencsénk újra vendégük lenni! Ismerőseink körében visszük jó hírüket, mindenképpen csak ajánlani tudjuk a LIGET-et!!

  További sikereket, sok vendéget és jó egészséget kívánunk a szálloda minden dolgozójának!  Köszönettel: Molnár Imréné, Hajdúböszörmény
 • Tóth Viktor
  2021. 10. 08. 22:24
  Második alkalommal töltöttünk Önöknél 3 napot és ismét nagyon elégedettek voltunk. Kiemelkedősen igényes és tiszta az egész hotel, mi villában voltunk és minden adott volt a pihenéshez ott is. A személyzet a wellnessben és az étteremben is nagyon udvarias és figyelmes, még külön ajándékot is kapott a párom születésnapja alkalmából, amit köszönünk még egyszer. A vacsora is nagyon választékos és finom, de a reggeli még azon is túltesz, kiemelkedik a magyaros hidegtál, ami nagyon különleges.
 • Dr. Gellert Andor
  2021. 10. 06. 15:03
  Nagyszerű 5 nap volt!
 • Korina
  2021. 10. 04. 09:06
  Szerintem az hogy már negyedjérre is ide jöttünk sokat mond,nagyon szeretünk vissza jönni a gyerekek is nagyon szeretik, általában villában szálunk meg mert négy személyes családnak ez a leg kényelmesebb minden nagyon jó, tisztaság, ennivaló, szeméjzet,wellness, ami egy kicsit zavaró a vilákban a fürdő víznek a szaga nem tudom mitől, a szállodában nem tapasztaltuk ezt peddig ot is meg száltunk .Összesítve mindig nagyon jól érezzük magunkat és már tervezzük mi hamarabb térjünk vissza. Nagyon szépen köszönünk mindent.
 • Beke Margit
  2021. 09. 27. 14:14
  Harmadik alkalommal voltunk Önöknél 3 napot. Nem csalódtunk, azt kaptuk, amit vártunk, habár az időjárás nem volt éppen kedvező. Ezt a 3 napot a teljes pihenéssel, kikapcsolódással töltöttük. Minden csodálatos volt, köszönjük. Picike javaslatom azért lenne: véleményem szerint jó lenne a sétányok mellett 1-2 padot elhelyezni séta közbeni pihenésre. Még egyszer köszönjük
 • Dr. Kertész Áron
  2021. 09. 21. 10:46
  Másodszor jártunk Önöknél és többször ajándékoztunk itteni pihenést ismerőseinknek, rokonainknak. Csak pozitív tapasztalataink voltak. Az idei szezonban más szállodákban is jártunk, de a Liget Hotel volt magasan a legjobb. Ízléses, makulátlanul tiszta szobák és wellness. Felkészült, kedves és rugalmas munkatársak. Minden teljesíthető kérésre nyitottak. Az ellátás kifogástalan, az ár-érték arány kiváló. Feltétlenül jövünk még ide. Köszönjük!
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás