<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kneifer Ildikó
  2024. 05. 28. 17:14
  Rendkívül jól éreztük ismét magukat, a születésnapomat is ott ünnepeltük, és nagy meglepetésben volt részem mikor beléptünk a szobába.

  Egy ajándék ???? várt.

  Nagyon jól esett.

  Köszönet minden dolgozónak, nagyon figyelmesek és kedvesek.

 • Csuhajnè Nyerges Enikő
  2024. 05. 07. 18:56
  Többször voltunk màr a hotelben.Mindannyiszor nagyon jól èreztük magunkat. Legutóbb a felújított wellness rèszleg varàzsolt el bennünket.Gyönyörű,gondozott az egèsz szàlloda. Èrezhetően mindent megtesznek a venděgek kènyelmèèrt. Èrzèkenyek a felmerülő igènyekre!

  Szívből ajánlom minden korosztàlynak! • Perenyei Mária
  2024. 05. 07. 09:46
  Nagyon szeretjük ezt a szállodát.Másfél éve voltunk akkor talán kicsit extrább volt az ételek mennyisége,minősége,de most is meg voltunk elégedve.Szuper wellness,tisztaság,kedves személyzet,gyönyörű helyen????Egyetlen erős negatívumként Morzsi kutya hiányát tudnám említeni.4 nap alatt az orrát se dugta oda egyszer sem????????
 • Gönczi László
  2024. 04. 08. 14:29
  Szallodajukban eloszor voltunk.

  Nagyon tetszett a tisztasag.

  Kedves a szemelyzet.

  Az etelek kifogastalanok.

  Maskor is megyunk, es ajanljuk ismeroseinknek .

  Egy negativot tudnank, nagyon meleg volt a szobaban, es eleg picike is 2 embernek.

 • Pusztai Jutka
  2024. 03. 30. 19:31
  Szállodájukban először voltunk, nagyon hangulatos szép szálloda, nagyon kedvesek az alkalmazottak és az étel is remek volt.

  Remélem még vissza térünk
 • Endrei Anikó
  2024. 03. 26. 18:15
  Közel 10 éve rendszeres vendégek vagyunk a hotelben és még soha nem csalódtunk. Csodálatos a környezet, tiszta, kényelmes, jól felszerelt szálláslehetőségek, a Prémium Plus Vízparti Villa különösen otthonos és exkluzív. Elismerés a séfnek a mindíg változatos, ízletes és különleges fogásokért! A wellnesz részleg dolgozói kedvesek,segítőkészek, a masszőr hölgyek pedig egyszerűen profik! Köszönjük!
 • Anikó Dr Bartòkiné Major Anikó
  2024. 02. 29. 15:24
  A szállodának 2 éve rendszeres vendégei vagyunk.Csalódást sosem okoz..A környezet igényes ,ápolt,a Villák tiszták.A személyzet minden tagja kedves,segítőkész és még Karácsonykor is mosolygós,amikor biztos szívesebben lennének a Családjukkal.Hasonló színvonalas hely kevés van az országban,amit még mindig fejlesztenek ,szépítenek.Köszönet érte.
 • Királyné Ágoston Szilvia
  2024. 02. 21. 23:08
  Igényes hotel, tiszta környezet, kedves dolgozók. A reggeli és vacsora bőséges, nagyon ízletes, gratuláció a szakácsok. Ha tehetjük, biztosan visszatérünk. Szívből merem ajánlani.
 • Kőhalmi Katalin
  2024. 02. 21. 10:16
  Remekül éreztük magunkat, elégedettek voltunk az ellátással, nagyon kedvesek voltak a dolgozók.
 • Dr. Mészáros csaba
  2024. 01. 31. 20:07
  Nagyon elégedettek voltunk mindennel, igen kellemesen töltöttük az időt a szállodában. Mint már korábban is, csak a legjobbakat tudjuk írni a Liget Hotelről. Feltétlenül vissza fogunk jönni, de addig is gratulálunk minden dolgozónak, akik lehetővé teszik a kellemes tartózkodást Önöknél.
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás