<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Gálik Rita
  2019. 10. 05. 07:07
  Ez a tökéletes kikapcsolódás!  A hotel gyönyörű, tiszta, a wellness részleg kifogástalan, az étterem zseniális... minden nagyon igényes. Gyönyörű a környezet, érdemes csónakázni egyet. A dolgozók nagyon barátságosak.  Liget Morzsi rendkívül jópofa, reméljük legközelebb is találkozunk vele. ;)  Köszönjük.
 • Darányi Gábor
  2019. 09. 30. 08:56
  Hatodjára voltunk a Ligetbe az elmúlt hétvégén...

  ...de még mindig nem utoljára!!!

  Egyszerűen szeretjük, imádjuk!!!

  ...a barátságos és közvetlen dolgozók, a tisztaság, a finom ételek, a szolgáltatás és még hosszan sorolhatnám, hogy mi miatt!!!

 • Thoma László
  2019. 09. 23. 09:48
  Nem találtunk hibát, minden tökéletes volt, a környezet csodálatos, szivesen visszatérünk!
 • Dr.Németh Lóránd
  2019. 09. 15. 23:02
  Sokadszorra,de minden alkalommal UGYANAZZAL A VÉLEMÉNNYEL TÁVOZUNK,HOGY mindig ugyan az a kedvesség, korrektség,minden évben fejlesztések ,szépülő környezet , nagyon finom ételek, odafigyelés a személyzet részéről, a megfizethetetlen nyugalom , csodalatos környezet ,és nincs telt háznál sem túlzsúfoltság.  Reméljük így is marad!

  Talán az étkezéseknél a foglalt táblás hosszú ideig üres asztalok átgondolhatók.

  Köszönettel ,máskor is megyünk !
 • Pohánka Gábor
  2019. 09. 15. 20:26
  Rendszeresen visszajárunk ide. Kellemes a környezet, a Holt-körös csodás, a személyzet kedves, barátságos, konyha nagyon finom, a wellness dolgozók nagyon jófejek. Remekül lehet pihenni. Mi kell még?
 • Ujvári Mónika
  2019. 08. 30. 12:15
  Nagyon jól éreztük magunkat, mint mindig. A személyzet nagyon kedves, az étteremben a reggeli és a vacsora is kitűnő volt. Mi már nagyon sokszor nyaraltunk itt régebben a gyerekeinkkel, akik már azóta felnőttek lettek. Akkor is jó volt, de most sokat változott és bővült a szolgáltatás, mindenkinek csak ajánlani tudom.

  Üdvözlettel, Ujvári Mónika
 • Bartos Péter
  2019. 08. 20. 09:58

  A hotel wellness szolgáltatásai kiválóak. A Kőrös parti mólónál minden szórakozási lehetőség adott. A recepciós hölgyek mindig kedvesek, szolgálatkészek. A reggeli és a vacsora finom sokféle ételből lehet választani.
 • Bokrosné dr. Vladár Klaudia
  2019. 08. 12. 07:27
  Édesanyámék ajánlották a szállodát, ők már négyszer pihentek itt. Mi most voltunk először, de teljesen a hatása alatt vagyunk. Csodálatos hely, a liget, a házak...egy igazi gyerek paradicsom! Kicsi nagy mindenki jól érzi itt magát. Köszönünk mindent! Biztos, hogy vissza fogunk térni!  Üdvözlettel:

  Bokros család
 • Markó Béla
  2019. 07. 30. 20:52
  Ismét nagyon jól éreztük magunkat, a szálloda folyamatosan fejlődik, és igazán gyermekbarát, de úgy, hogy a felnőtteket ez nem zavarja, hiszen nagy a tér. Az unokáink nagyon élvezték az új játszóvárat, és a játszóteret. Terveink szerint ismét vendégeik leszünk.

  Tisztaság, udvariasság, kényelem, hogy csak nagyon röviden jellemezzem a szállodát.

  Köszönjük.

  Markó Béla
 • dr. Benedek Tamás
  2019. 07. 29. 19:45
  Mind a 14-en, akik Önöknél voltunk, csodásan éreztük magunkat. Meggyőződésünk, hogy a LIGET ma Magyarország egyik legjobb szállodája. Várjuk, hogy ismét Önöknél pihenhessünk.

  Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a színvonalat sikerüljön megőrizni. Sajnos most első ízben voltak negatívumok is. Hiába szóltunk, hogy a hűtőszekrény ajtaja nem zár, semmi nem történt. (541-42.43 szobák) Panaszkodtunk, hogy a kutyatulajdonosok figyelmét nem hívják fel a kutyapiszok eltakarítására. Beleléptünk. Ezek apróságok, de kis odafigyeléssel megoldható problémák. Csak azért említettem, hogy változatlanul Önök legyenek az egyik legkiválóbbak.

  Írtam volna utólag a kérdőívbe, de a szobában nem volt, itt pedig hiába kattintottam, nem az jelent meg...

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás