<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Andi
  2018. 04. 16. 16:29
  Nagyon jól éreztük magunkat. Pazar környezet, roppant kedves személyzet. A reggelinél és a vacsoránál kevés volt a választék. Ezt még fejleszteném. Továbbá , ha konferencia van, jobban elszeparálnám a konferencián részvevőket a pihenni vágyó szállóvendégektől. Összességében elégedett vagyok , még visszatérek.(ha még erre a két dologra odafigyelnek, tökéletes lesz a hotel)
 • Erdélyi Ildikó
  2018. 02. 05. 21:52
  Köszönjük a figyelmes vendéglátást.Elégedettek voltunk a szobánkkal,a szolgáltatásokkal és a finom ételekkel.Most voltunk először,de már az őszi visszatérést tervezzük,mert még sok felfedezni való van a környéken és a szállodai wellnesben sem próbálunk ki mindent.Másoknak is ajánlani fogom a szállodát.További sikereket kívánok az egész szálloda személyzetének!
 • Simon István
  2018. 01. 17. 13:26
  Sajnos az időnkrövídsége miatt nem sokáig tudtuk élvezni a Wellness Hotel nyújtotta nagyon szinvonalas ellátást. A hotel minden szolgáltatásával a szobával az étkezéssel a személyzet udvariasságával és nem utolsó sorban a fürdő nyujtotta élménnyel nagyon meg voltunk elégedve. Visszatérésünk biztos!
 • Törökné Kis Gyöngyi
  2017. 12. 13. 08:10
  Egy hétvégét töltöttünk a szállodában már 3. alkalommal. Most is mindennel elégedettek voltunk. Szép a környezet, tiszták a szobák, finom az étel és elég bő a választék. A személyzet kedves, barátságos. Biztosan visszatérünk.
 • Flinta Zoltán
  2017. 12. 05. 16:47
  Nem is tudom hol kezdjem,annyira jó volt ott lenni.

  Köszönöm mindenkinek a segítséget a párom eljegyzési meglepetésben.
 • Karsainé Inczédy Ildikó
  2017. 12. 04. 06:41
  Közel 10 éve járunk erre a csodálatos helyre. Mindenki nagyon kedves, kitűnő az ellátás, mindig valami újdonság fogad minket. Köszönet mindenért, a mosolyért, a törödésért, a figyelmességért.
 • Válik Rita
  2017. 11. 02. 13:12
  Visszatérő vendégként negyedszer voltunk Önöknél. Mindennel meg voltunk elégedve, a személyzet kedves, segítőkész, a gyerekeknek is szuper programokat szerveznek. Biztosan visszatérünk még. :)

  Egyetlen negatívum: 4 nap alatt 3 kg-ot híztam, túl jól főznek! :) :) :)
 • Bereczkyné Marika
  2017. 10. 22. 11:20
  A Körös partján, gyönyörű természeti környezetben található a szálloda, mely minden igényt kielégítő szolgáltatãst nyújt: kedves recepciósokkal, figyelmes, segítőkész személyzettel, kiváló gyógymasszőrrel, wellness résszel, gyógyvizes medencékkel, kulinális élvezettel.

  Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetet, feltöltődésre, nyugalomra vágyik.

  Mi már négyszer voltunk ( sosem csalódtunk!) , megyünk ötödjére is!
 • Tatárné B. Szűcs Etelka
  2017. 09. 23. 19:15
  Tisztelt Liget Hotel! Köszönjük, hogy gondolnak a nyugdíjas emberekre kedvező csomagajánlatukkal. Festői környezetben csodaszép hotelben pihentünk férjemmel. Nagyon jó volt a remekül kialakított sóbarlang és a gyógyvizes medencék, valamint a kellemes élménymedence is. A személyzet segítőkész és nagyon kedves. Az ételek finomak. Mindennel nagyon megvoltunk elégedve, nagyon köszönjük! Máskor is elmegyünk e gyönyörű helyre. Barátainknak is elmondjuk tapasztalatainkat!
 • Mukriné Gerhát Marianna
  2017. 09. 17. 20:54
  Csodálatos napokat töltöttünk a férjemmel ezen a gyönyörű helyen. Békés, nyugodt hely. Minden kifogástalan volt: szobák tisztasága, felszereltsége. Maximális dicséretet érdemel a személyzet, köztük a pincérek is, kedvesek, figyelmesek. Az étel és ital választék szuper. Mindenkinek ajánlom, senki nem fog unatkozni, mert rengeteg kikapcsolódási lehetőséget talál. Mindenkinek mindent köszönünk!
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás