<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Brichtáné Klapka Márta
  2020. 03. 18. 08:45
  Nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel meg voltunk elégedve. Kár, hogy a jelenlegi egészségügyi mizéria beárnyékolta a felhőtlen pihenést. Mondanom se kell, hogy eu a feszült helyzet a szálloda dolgozói hangulatán nem volt érezhető. Szeretnénk visszatérni. Köszönünk mindent. Vigyázzanak Magukra!

  Szívélyes üdvözletet!
 • Kollár Tamás
  2020. 03. 02. 13:41
  Hosszú hétvégét töltöttük a párommal a villában. Minden szép tiszta ,kellemes környezet. A személyzet figyelmes udvarias. Az ételek nagyon finomak,és bőségesek voltam. A wellness is tökèletes volt, csak egy kicsit szűkösen voltunk.

  Már másodszor voltunk és még jövünk.  Üdv Kollár Tamás és Rozália
 • Nyeste Ildikó
  2020. 02. 23. 12:54
  4 napot töltöttünk a Hotel Ligetben. Az első meglepetés, egy üveg ajándék bor, a szülinapomra, melyet ezúton is nagyon köszönök.

  A Hotel minden alkalmazottja hihetetlen kedves, vendégközpontú, a szobánk kényelmes, tiszta, csodálatos kilátással. A reggeli igen bősèges, változatos és rendkívül finom, ugyan ez a vacsoráról is elmondható. Köszönjük a Chefnek és csapatának!

  Második este technikai probléma adódott a melegvíz szolgáltatással, jelzésünkre azonnak intézkedni kezdtek, az aznapi vacsoránkat a ház vendégeként fogyaszthattuk és a végszámla összegéből 10% kedvezményt is kaptunk. Ez a gáláns kompenzáció ritkasàgnak számít. Ha nem kaptuk volna is csak csupa jót tudnék mondani és egészen biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek is és mi is visszatérünk. Köszönjük, nagyon kellemesen pihentünk és remek élményekkel tértünk haza.

  Nyeste Ildikó/Póczos Dóra
 • Oszlárné Teiszler Edina
  2020. 01. 05. 12:11
  Szuper szálloda! Gyönyörű környezet!

  Minden kényelmes, praktikus, tiszta. A konyha remek, változatos. A személyzet kedves, segítőkész. Igazán gyermekbarát és az ár érték arány is korrekt. Biztos jövünk máskor is!
 • Dr.Nagyné Zombori Margit
  2019. 12. 28. 13:00
  4.éve visszajáró vendégek vagyunk.Nagyon kellemes a környezet, gyerekbarát. A kiszolgáló személyzet udvarias, az ételek ízletesek. Ismét jól éreztük magunkat, vissza fogunk térni.

  Csak ajánlani tudom mindenkinek!
 • Varga Imre
  2019. 12. 02. 08:09
  4.éve visszajáró vendégek vagyunk,3 kisgyermekkel. Kedves személyzet , tisztaság , finom ételek , és végtelen nyugalom vár minket mindíg. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

  Üdv Imre
 • Kertészné Szabados Mária
  2019. 11. 19. 07:58
  Már 6. alkalommal voltunk a szállodában. Voltunk a férjemmel kettesben és voltunk családostól a villában is. Mindannyiszor nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép a környezet, kedvesek, udvariasak az ott dolgozók, az ételek nagyon finomak és bőséges,. Minden elismerésem Önöknek.  Imádjuk Liget Morzsit is.  Biztos, hogy megyünk még!
 • Bozsikné Major Magdolna
  2019. 11. 08. 10:55
  Már 6. alkalommal töltöttünk 3/4 napokat a szállodában, hol párosan, hol a kis unokákkal. Nagyon kellemes a környezet, gyerekbarát. A kiszolgáló személyzet udvarias, az ételek ízletesek. Ismét jól éreztük magunkat, vissza fogunk térni.

 • Dobó Imre
  2019. 11. 07. 12:58
  Először voltunk a szállodában a feleségemmel, és barátainkkal. Csodás 3 napot töltöttünk a szállodában. Igaz, az időjárás egy kicsit mostoha volt velünk, de ettől függetlenül a park csodálatos, a szobák tiszták, és minden adott volt a fürdőzésre, pihenésre, wellness-re. A szálloda személyzete, ide értve az étterem munkatársait is, nagyon kedvesek és udvariasak voltak. Kiemelném az ételeket is, amelyek megfelelő választékban, ízletesen voltak elkészítve. Egy megjegyzés, hogy a Wellness részleg recepción kínált koktél minősége kívánni valót hagyott maga után. Ettől függetlenül ajánlani tudom mindenkinek ezt a csodálatosan szép környezetben lévő szállodát.
 • Tiszavári István
  2019. 10. 31. 13:05
  2013-ban voltunk először a szállodában a feleségemmel. Azóta sok kellemes változás fogadott , nagyon élveztük a pihenést! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek ezt a csodálatosan szép környezetben lévő szállodát.Maximálisan meg voltunk elégedve , minden tökéletes volt. Nagyon szépen köszönjük a 3 csodálatos napot.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás