<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kozári Miklós
  2023. 09. 21. 12:05
  Már harmadik alkalommal élvezhettem az önök nagyszerű és hibátlan vendégszeretetét.

  Továbbra és szerepelnek az uticéljaim között!
 • Vörös Ferenc
  2023. 09. 17. 21:33
  Először voltunk a Liget Wellness és Konferencia Hotelben, kerékpárral, előre elküldött poggyásszal. A fogadtatás és segítőkészség jóval több volt, mint más szállodákban.<br />\r
  Több tízéves üdülési tapasztalatunk sok új elemmel gazdagodott.<br />\r
  A Szálloda a figyelmes és segítőkész személyzetével az aktív pihenés és feltöltődés helye. Visszajövünk.
 • Tamás
  2023. 09. 12. 19:14
  Ahogy tavaly, úgy idén is fantasztikus 4 négy napot töltöttünk itt el. Ezúttal a szülőket is elvittük, akik szintén el voltak ájulva a szállodától, illetve a környezettől. A lakosztály – amiben megszálltunk – hatalmas és minden igényt kielégítő volt. Minden dolgozónak köszönet, hogy ennyire jól éreztük magunkat, de külön köszönet a recepciós hölgynek, aki elkísért minket és megmutatta a villákat (hátha legközelebb abban szeretnénk megszállni), szintén köszönet a szobaasszonyoknak a tökéletesen tiszta szobákért és fürdőszobákért, ugyancsak köszönet a műszakos személyzetnek, akik kétszer is segítségünkre voltak (és szó szerint pillanatok alatt megoldották a problémákat), végül pedig köszönet a wellness-részlegen dolgozó két hölgynek (azt hiszem, hogy Nóra és Mariann a nevük), akik minden alkalommal nagyon segítőkészek voltak.
 • Balázs Klára
  2023. 09. 11. 16:40
  A barátainkkal és a kis tacskó kutyánkkal nagyon jól éreztük magunkat a Liget Hotel Villájában. Kellemes vízparti környezet, a modern Villa tisztasága, kényelme, a dolgozók kedvessége nagyon kellemessé tette az üdülésünket. Kiválóan, ízletesen főznek és maximálisan jó a kiszolgálás. Köszönjük szépen! Azt is köszönjük, hogy ilyen kellemes környezetben velünk lehetett a házikedvencünk, családtagunk, a kiskutyánk. Bár több hotel is megjelöli, hogy kutyabarát, de évről évre, csak itt érezzük az őszinte elfogadást, és bizalmat. Köszönjük!
 • Fórika Lajos
  2023. 09. 04. 13:05
  Először jártunk Önöknél.Nagyszerű választás volt.Kellemes környezet,barátságos,figyelmes személyzet.A reggeli,és a vacsora is bőséges és nagyon finom volt.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Biztos,hogy leszünk még a hotel vendégei.Köszönünk mindent .2023.09.04.
 • Beregi Anikó
  2023. 08. 22. 16:44
  Tisztelet és elismerés a folyamatos felújításokért!

  Különösen a reggeli pazar, kifogástalan volt !

  Negyedik alkalommal voltunk itt, de nem utoljára.
 • Bánfi Anett
  2023. 08. 14. 18:46
  Egyszerűen csodálatos minden! Tiszta környezet, udvarias személyzet, I osztályú kiszolgálás. Amióta megismertük a Hotelt, nem is megyünk másfele. Sokszor voltunk és szeretnénk még nagyon sokszor vissza menni! Hatalmas és finom menüválaszték. Isteni strandolási lehetőség! És ami fontos, KUTYABARÁT szálláshely!
 • Balogh Gábor
  2023. 08. 14. 08:04
  Kellemes kikapcsolódásra alkalmas környezet továbbra is. Figyelmes személyzet , finom ételek.
 • Modokné Sörös Melinda
  2023. 06. 26. 09:32
  Nagyszerűen éreztük magunkat! Mindenkinek ajánlom, aki pihenésre, feltöltődésre vágyik! Biztos, hogy még visszajövünk! Tiszta, tágas környezet, udvarias kiszolgálás, nagyon finom ételek jellemzik ezt a szállodát! Köszönjük, hogy itt lehettünk!
 • Jenei József
  2023. 05. 25. 08:25
  Sokszor voltunk Önöknél mindig nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon jó ötlet volt az elektromos hajó, szerintem egy pár golf autó ill. elektromos roller beszerzése emelné a szabadidőtöltés élményét.
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás