<

Rólunk

Bemutatkozás

bb58f2c4e94d37b82fe312085f6df820

Számos vendég csak a „nyugalom ligeteként” emlegeti a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotelt****, melynek különleges harmóniáját a háborítatlan természeti környezet, az igényes belső terek, valamint a testet-lelket kényeztető fürdő-, wellness- és medical wellness-szolgáltatások széles palettája adják. A wellnesshotel főépületének szobáiból fantasztikus kilátás nyílik a Körös kanyarulatára, valamint az Erzsébet liget ősfás parkjára. A festői szépségű Holt-Körös partján álló hotel enteriőrjét Bálint Ágnes lakberendező álmodta meg.

Tovább

Látnivalók Szarvason és környékén

c61d29c09cf5b099589a550cbe9794e0

Szarvas város igazi nemzetközi hírű látványossága a „Pepi-kert” néven ismert, a Hármas-Körös egyik holtágának partján, 84 hektáron elterülő Szarvasi Arborétum, amely Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb növénygyűjteménye. Hazánk legnagyobb arborétumában, a Kárpát-medence mértani középpontjában megnyílt az ország legújabb látványossága, a szarvasi Mini Magyarország. A hazánk történelmét, hagyományait, építészeti nevezetességeit bemutató makettpark Szarvas eddigi történetnek egyik legnagyobb magánerős turisztikai attrakció-fejlesztése.

Tovább

Gyerekvilág a Liget Hotelben

fd4b6e0d0998c2cc3af383dbebf2ca61

Magnólia Házunkban található gyermekjátszónk, amely színes játékok sokaságával várja apró látogatóit. Gyerekjátszónk mosdójában pelenkázó is található. Igény esetén szakképzett óvónőnk, illetve bébiszitterünk felügyelete mellett számos foglalkozáson lehet részt venni. Szállodánk udvarában, az apartmanházak közelében homokozó, csúszda, hinta, mérleghinta, rugós állatfigurák várják a nyári időszakban a gyermekeket.

Tovább
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás