<

Rólunk

Bemutatkozás

bb58f2c4e94d37b82fe312085f6df820

Számos vendég csak a „nyugalom ligeteként” emlegeti a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotelt****, melynek különleges harmóniáját a háborítatlan természeti környezet, az igényes belső terek, valamint a testet-lelket kényeztető fürdő-, wellness- és medical wellness-szolgáltatások széles palettája adják. A wellnesshotel főépületének szobáiból fantasztikus kilátás nyílik a Körös kanyarulatára, valamint az Erzsébet liget ősfás parkjára.

Tovább

Látnivalók Szarvason és környékén

c61d29c09cf5b099589a550cbe9794e0

Szarvas város igazi nemzetközi hírű látványossága a „Pepi-kert” néven ismert, a Hármas-Körös egyik holtágának partján, 84 hektáron elterülő Szarvasi Arborétum, amely Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb növénygyűjteménye. Hazánk legnagyobb arborétumában, a Kárpát-medence mértani középpontjában megnyílt az ország legújabb látványossága, a szarvasi Mini Magyarország. A hazánk történelmét, hagyományait, építészeti nevezetességeit bemutató makettpark Szarvas eddigi történetnek egyik legnagyobb magánerős turisztikai attrakció-fejlesztése.

Tovább

Gyerekvilág a Liget Hotelben

fd4b6e0d0998c2cc3af383dbebf2ca61

Szállodánk udvarában, az apartmanházak közelében homokozó, csúszda, hinta, mérleghinta, rugós állatfigurák várják a nyári időszakban a gyermekeket.

De a játék a hűvösebb időben sem marad el, hiszen tágas játszóvárunk télen-nyáron egyaránt várja legfiatalabb Vendégeinket. A játszóvárban egy 42 m2-es, kétszintes mászóvár található, mely 3-12 éves korig használható. Beépítettünk egy mászófalat a gyermekek részére, illetve babasarok található az épületben.

Tovább
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás