<

Pályázat

A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a Liget Hotel Kft-nél

liget-palyazat

Projektünk elsődleges célja a munka és a magánélet összehangolását lehetővé tévő rugalmas foglalkoztatás elterjesztése szervezetünknél. Ennek érdekében a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetését támogató képzési és szervezetfejlesztési tevékenységeket valósítunk meg, kismértékű infrastrukturális beruházással kiegészítve.

A munka és a magánélet összehangolását elősegítő intézkedések hozzájárulnak munkatársaink, különösen a kisgyermeket nevelők, valamint egyéb speciális élethelyzetben lévők foglalkoztatási helyzetének javulásához, ezáltal a munkavégzés hatékonyságának növeléséhez.

Pályázati tájékoztató (pdf)


Gyakornoki pályázat megvalósulása a Liget Hotelben

liget-palyazat

Projektünk elsődleges célja, hogy szakképzésben résztvevő fiatalok számát növeljük Elősegítjük a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedését, munkatapasztalat szerzését, ezáltal is támogatva a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését.

Gyakornokként a fiatalok valódi munkatapasztalatot szerezhetnek, ezáltal javul foglalkoztathatóságuk és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeik. Szervezetünk öt fő gyakornok elhelyezkedését, mentorálását vállalta a projekt keretein belül, két magasan képzett mentorunk szakmai vezetése mellett.

Gyakornoki pályázati tájékoztató (pdf)

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás