<

Érdemes tudni

Mennyibe kerül 2024-ben az idegenforgalmi adó Szarvason?
Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 400 Ft/fő/éj (18-70 év között fizetendő).

Van a szállodának parkolója?
A szálloda zárt parkolóval rendelkezik a belső udvarban. A parkoló őrzés nélküli.

Szolgáltató nem vállal felelősséget, a parkolóban elhelyezett gépjárműben, annak tartozékaiban, abban elhelyezett értéktárgyakban bekövetkezett károkért, kivéve, ha a kárt a Szolgáltató alkalmazottai szándékosan vagy súlyos gondatlanságból okozták. Szolgáltató kizárja felelőségét a gépjárművekben az időjárás (különösen vihar, jégeső vagy árvíz stb.) által okozott károkért.

Szolgáltató kártérítési felelőssége nem áll fen azon esetekben, amikor a kár bekövetkezése a vendég saját magatartásának, vagy valamely másik vendég magatartásának a következménye.

Érkezés és távozás napján be-, és kijelentkezés előtt/után lehetőség van a wellness részleg használatára?
Igen, csomagjaiknak csomagszobát biztosítunk.

Lehet-e Önöknél hitel/bankkártyával fizetni?
Igen, az alábbi kártyákat fogadjuk el: Visa, Amex, Maestro, Mastercard.

Mit tartalmaz a szobaár?
szállás klimatizált szobában; bőséges reggeli és vacsora; szobaszéf; wellness használat; fürdőköpeny (előzetes kérésre készítjük be), törülköző használat, hajszárító bekészítés; wireless Internet; ÁFA.

Mi az a Magnólia Ház?
A Magnólia Házunk egy külön épületünk a főkapunknál, kb. 20 m-re a főépülettől, melynek a földszintjén irodák és fitness terem található.

Kiválaszthatom, hogy mely színű és fekvésű 4 vagy 6 fős apartmanba szeretném a szállásom?
A Liget Villák foglalásakor a színre és elhelyezkedésre vonatkozó igények teljesítését a szabad helyek függvényében és 15.000Ft/villa felár ellenében tudjuk biztosítani.

Hány órától lehet elfoglalni a szobát, és meddig kell elhagyni?
Érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni, és távozás napján 11 óráig kell elhagyni a szobát. Amennyiben ennél tovább szeretnék a szobát igénybe venni, lehetőség van térítés ellenében tartózkodás-hosszabbításra a szabad kapacitások függvényében. Villaházaink esetében érkezéskor 15 órától lehet elfoglalni, illetve távozáskor 10 óráig kell elhagyni az apartmanokat.

Elfoglalhatom a szobát korábban érkezésem napján?
Felár ellenében igen. A felár mértéke 2024. április 22-től megváltozott, a szolgáltatás az alábbi költségek mellett vehető igénybe:

Hotel szoba:       13-14 órától (illetve előtte)                        6.000 Ft/szoba

Villa                   13-14 órától (illetve előtte)                    6.000 Ft/villa

A szobai és a villa korai elfoglalása foglaltságfüggő. 24 órával érkezés előtt tudjuk garantálni. Amennyiben már foglaláskor jelzi az igényt, érkezése előtti napon tájékoztatjuk, hogy megoldható-e a szoba korábbi elfoglalása. Amennyiben nem jelezte, de szeretne korábban érkezni, kérjük, hogy 24 órával érkezése előtt egyeztessen recepciónkkal a foglaltságról és a korai érkezés lehetőségéről.

Milyen eszközöket biztosítanak a kisbabák ellátásához?
Az apró vendégek rendelkezésére áll természetesen babaágy, fürdetőkád, bili, szűkítő, zárható pelenkakuka, hordozható pelenkázó, valamint az étteremben etetőszék. Kérem babaágy és babakád igényét előre jelezni szíveskedjen a foglaláskor!

Kapcsolatban állnak egészségpénztárral?
Szállodánk jelenleg egyik egészségpénztárral sincs szerződve.

Szállodaszövetségi kedvezményt igénybe lehet venni Önöknél?
Érvényes szállodaszövetségi kártya fénymásolatának, és hivatalos megrendelő elküldésével igénybe vehető a szálloda saját szabályzata szerint. A kedvezmény mértékéről elérhetőségeinken érdeklődhetnek.

Van a szállodának törzsvendég programja?
Igen. Honlapunkon a Hűségprogram menüpont alatt megtalálható.

Van-e a szobákban hajszárító?
Igen, van. A fürdőszobákban fix hajszárítókat szereltünk fel, melyek 1200 W-os teljesítményűek. A wellness részen az öltözőkben szintén található hajszárító.

Sampont, tusfürdőt biztosítanak az ott-tartózkodásunkra?
A szobákba és apartmanokba tusfürdő/sampon adagolót szereltünk fel.

Mekkora a szálloda medencéjének vízmélysége?
Az élménymedence mélysége 1,3 m; a gyerekpancsolóé 0,33 m; az úszómedence 1,25-1,8 m közötti; a kültéri gyógymedence mélysége 0,9 m; a külső-belső gyógyvizes medence pedig 1,1 m mély.

Milyen messze van a Holt-Körös a szálloda épületétől és szabad-e a Holt-Körösben fürdeni?
A szálloda épületétől 30 m-re található a Körös-partunk saját stéggel. A Körösben csak saját felelősségre szabad fürdeni. A Körös mélysége 3-5 méter.

Állatokat be lehet hozni a szállodába?
A gazdi kedvencét szívesen látjuk a külső Komfort és a Prémium vízparti típusú apartman házakban. A Napsugár és Prémium Plus típusú villaházaban háziállatot nem tudunk fogadni. Az engedélyezett villákon kívül egyéb helyiségeket a kedvencek nem látogathatják. A háziállat díja az apartman házakban: 9.000 Ft/háziállat/éj. Kérjük, foglaláskor jelezzék, hogy háziállattal érkeznek.

A szobákban lehet dohányozni?
Nem, a szobáink és a szálloda nem dohányzó. Főépületi szobáink teraszán is meg kellett szüntetnünk a dohányzási lehetőséget. Így a főépületi szobáink teraszán TILOS A DOHÁNYZÁS! Szobafoglalás esetén dohányzás az arra kijelölt helyen, a recepció bejárata mellett kültéren lehetséges. Dohányozni csak a kijelölt helyeken szabad. A szobában vagy annak teraszán történő dohányzás esetén, Füstmentesítés címén alkalmanként 10.000 Ft-ot számítunk fel. Villa foglalása esetén a villák teraszán megengedetta  dohányzás.

Lehet Önöknél horgászni? Milyen halakat lehet fogni? A kifogott halakat le lehet fagyasztani?

A wellness használatához biztosítanak köntöst és wellness törölközőt?
Igen, előzetes kérés alapján dímentesen biztosítunk 16 éven felüli vendégeinknek fürdőköntöst mind a hotelszobákban, mind a villákban. Wellness törölköző a wellness recepción igényelhető a törölköző kártya ellenében, melyekkel távozáskor minden esetben el kell számolni. Amennyiben nem tudnak távozáskor elszámolni a törölközőkártyákkal, 5000 Ft terheli számlájukat.

Amennyiben vacsorát igénylünk, a vacsora büféasztalos? Hány órától lehet vacsorázni?
Létszámfüggő. Amennyiben a minimum létszámot eléri a vendégek száma, büféasztalos vacsorát biztosítunk. A minimum létszám alatti esetben menükártyáról választhatnak a vendégek. A vacsorát 18-21 óra között fogyaszthatják el.

Félpanziós foglalás esetén a vacsorát lehet ebédre cserélni?
A félpanziós ellátás a reggelit és vacsorát foglalja magába. A vacsorát ebédre cserélni nem lehet. (2021. október 10-től új szabályzatunk szerint.) Ebédet az étteremben szezonális étlapunkról tudnak választani az étlapon szereplő árakon. 

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás