<

Medencék

A Liget Hotel vendégei olyan, a szobaárban foglalt wellness-szolgáltatások közül választhatnak, mint a 10x18 méteres feszített víztükrű kültéri úszómedence, a külső-, belső meleg vizes, illetve gyógyvizes élménymedencék, a merülőmedencével is rendelkező naturista Szauna Ház, a hotel épületében megújult szaunavilágunk (panorámás finn szauna, gőzkabin, bio szauna, gyógynövényes kabin), a fitness-terem, valamint a gyermekek számára kialakított játszószoba.

Külső medence

A Liget Hotel külső, 10x18 m-es feszített víztükrű vízforgatós rendszerrel működtetett medencéje kora tavasztól késő őszig üzemel. Verőfényes napsütésben a fák árnyékában hűsölhetnek a vendégek, a napimádók napágyakon élvezhetik a napozás örömeit.

Belső medence

A Liget Hotel meleg vizes medencéje egy beltéri és egy fedett, kültéri résszel rendelkezik,
melyben változatos élményelemek biztosítják a kényeztető kikapcsolódást. A beltéri rész egy
gyerekpancsolóval is kiegészül, így a szülők együtt fürdőzhetnek kicsikkel a 30-33 Celsius-fokos
vízben.

Gyógyvizes medencék

A Liget Wellness és Konferencia Hotel****-ben két gyógyvizes élménymedence várja Vendégeinket: egy teljesen kültéri, a Körös-part közelében található gyógyvizes medence és a hotel épületéből is megközelíthető, külső-, belső gyógyvizes medence.

A Liget Hotel gyógymedencéinek vízellátását a hotel saját, 670 méter talpmélységű kútja biztosítja. A feltörő víz hőmérséklete 41,8 Celsius-fok.

A mélyfúrású kút vizét az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal és az Országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság (291-8/OTH/2010. számú határozatával) gyógyvízzé minősítette.

A gyógyvíz kémiai jellege: Nátrium-hidrogénkarbonátos víz.
A víz összes oldott szilárd ásványi anyag tartalma: 1352 mg/l

A víz biológiailag aktív alkotórészei:

A Liget Wellness és Konferencia Hotel**** gyógyvize nőgyógyászati panaszok, bőrgyógyászati problémák és ízületi betegségek kezelésére alkalmas.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás