<

Medencék

A Liget Hotel vendégei olyan, a szobaárban foglalt wellness-szolgáltatások közül választhatnak, mint a 10x18 méteres feszített víztükrű kültéri úszómedence, a külső-, belső meleg vizes, illetve gyógyvizes élménymedencék, a merülőmedencével is rendelkező naturista Szauna Ház, finn szauna, gőz- és, infrakabin, a fitness-terem és tornaszoba, valamint a gyermekek számára kialakított játszószoba.

Gyógyvizes medence

A Liget Wellness és Konferencia Hotel**** gyógymedencéjének vízellátását a hotel saját, 670 méter talpmélységű kútja biztosítja. A feltörő víz hőmérséklete 41,8 Celsius-fok.

A mélyfúrású kút vizét az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal és az Országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság (291-8/OTH/2010. számú határozatával) gyógyvízzé minősítette.

A gyógyvíz kémiai jellege: Nátrium-hidrogénkarbonátos víz.
A víz összes oldott szilárd ásványi anyag tartalma: 1352 mg/l

A víz biológiailag aktív alkotórészei:

A Liget Wellness és Konferencia Hotel**** gyógyvize nőgyógyászati panaszok, bőrgyógyászati problémák és ízületi betegségek kezelésére alkalmas.

Külső medence

A Liget Hotel külső, 10x18 m-es feszített víztükrű vízforgatós rendszerrel működtetett medencéje kora tavasztól késő őszig üzemel. Verőfényes napsütésben a fák árnyékában hűsölhetnek a vendégek, a napimádók napágyakon élvezhetik a napozás örömeit.

Belső medence

A Liget Hotel meleg vizes medencéje egy gyerekpancsolóval is kiegészül, így a szülők együtt fürdőzhetnek kicsikkel.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás