<

Liget VIP HŰSÉGPROGRAM (ÚJ)

Kedves Vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2021.03.01-től Törzsvendég (továbbiakban Liget VIP hűségprogram) rendszerünk átalakul, a kedvezmény alapú programunkat kiegészítjük pontgyűjtő rendszerrel teljesen új feltételek mellett.

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni, az új pontrendszer gyűjtésének menetéről, feltételeiről és az új kedvezményrendszerről:

Új Liget VIP hűségprogramunkba a régi és a leendő törzsvendégeinknek is regisztrálniuk szükséges a rendszerünkön keresztül. Ekkor kerülnek be az új Liget VIP hűségprogramba, innen indul a pontgyűjtés.

Általános szabályok:

A pontgyűjtési rendszer használatára vonatkozó szabályok:

Pontjóváírás törzsvendégeink részére:

2021. március 1. előtt érvényes Liget Törzsvendég programunk átalakul, ezért a jelenlegi arany, ezüst és bronz törzsvendégeink korábbi hűségüket egyszeri, átálláskor nyújtott pontjóváírással jutalmazzuk:

A kedvezmények a regisztráció után kerülnek jóváírásra. A rendszeren keresztül Önök nyomon követhetik pontjaikat, foglalásaikat és a kedvezmény rendszerben való fokozatukat.

Liget VIP Hűségprogram
BASIC tag-
új belépő
Standard
VIP tag
Prémium
VIP tag
Belépési feltétel (regisztráció)
2021.február 22-től
 regisztráció 50.000 pontért
megvásárolható
100.000 pontért
megvásárolható
Pontjóváírás mértéke
(visszaigazolt összegből kerül jóváírásra)
5% 10% 10%
Pontjóváírás regisztrációkor 5000 pont
Foglalás végösszegéből kedvezmény
(foglaláskor kerül levonásra megrendelt összegre)
5% 10%
Helyszíni éttermi kedvezmény*
(italfogyasztás, a'la carte ételfogyasztás)
5% 10%
Háziállat felár kedvezmény 15% 30%
Korai bejelentkezés,kései kijelentkezés
kedvezmény**
50% 100%
Díjmentes szobakategória váltás
(foglaltság függvénye)
+
Foglalás módosítása díjmentesen 1 alkalommal*** + +
Wellness szolgáltatás kedvezmény**** 5% 10%
Egyedi,akciós lehetőségek,
promóciós kódok
+ +

* 2021. március 1. előtti visszagigazolt foglalások esetén ezek a kedvezmények kerülnek levonásra a helyszínen, tehát a régi törzsvendég kedvezmények az étel-ital-wellness szolgáltatásokra már nem érvényesek az új törzsvendég programban foglaltak szerint. 


** foglaltság függvényében, előre egyeztetve van lehetőség, garantálni csak érkezés/távozás előtti estén tudjuk.

*** foglalás módosításának lehetősége ingyenesen, 15 nappal érkezés előtt a visszaigazolásban szereplő módosítási feltételek szerint.

**** a kedvezmény kozmetikai termékekre, közvetített szolgáltatásokra (fodrász), vízi-, és szárazföldi bérelhető eszközökre nem vehető igénybe

Régi törzsvendégeink BRONZ-EZÜST-ARANY fokozattal:

Azok a törzsvendégeink, akik regisztrálnak az új rendszerbe (mindenképpen kötelező), természetesen nem kell újrakezdeniük az összegek gyűjtését, a régi arany törzsvendégeink automatikusan bekerülnek a Prémium VIP kategóriába, a régi ezüst és bronz fokozatú törzsvendégek pedig a Standard VIP kategóriába. A rendszerünk 2021. március 1-től érvényes. E dátum előtt kiküldött visszaigazolások, melyekben a régi kedvezményrendszer alapján lett megállapítva egy jövőbeli foglaláshoz tartozó csomagár (szállás és ellátás), természetesen nem módosulnak, viszont a helyszíni fogyasztásokra, szolgáltatásokra az új Liget VIP Hűségprogramban szereplő kedvezmények vehetőek igénybe, felülírva az előző rendszerben foglalt (10, 15, 20%-os) helyszíni kedvezményeket. A 2021. március 1. előtt tett foglalásoknál, ahol érvényesítve lett az előző rendszer kedvezménye a szállás és félpanziós díjból, további pontjóváírás már nem lehetséges.

Kedvezményrendszerben visszaminősítés:

2021. március 1-től a Liget VIP hűségprogramban regisztrált tagoknak aktív tagoknak kell lenniük, ami azt jelenti, hogy azon regisztrált résztvevők, akik 18 hónapon belül nem töltenek el min. 2 éjszakát, pontjaik nullázódnak és a Standard VIP, Prémium VIP fokozatból BASIC szintre kerülnek, pontjaikat újra kell kezdeniük gyűjteni, melyekért újra vásárolhatnak Hűségprogram szinteket.

A kedvezmény érvényessége:

A Liget VIP Hűségprogram szabályzata a Liget Hotel Kft. weboldalán, a  https://ligetszarvas.hu/husegprogram címen folyamatosan elérhető, a szálloda a szabályzat esetleges változásait is ezen az oldalon teszi közzé. A módosítás azon a napon lép hatályba, amely napon a módosított Szabályzat a honlapon közzétételre kerül. A szálloda jogosult a törzsvendég fokozat kedvezményeit bármikor szabadon változtatni. 

Szarvas, 2021. március 1.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás