<

Konferencia

A Liget Hotel főépületének tervezésekor külön szempontot jelentett, a konferenciák, szakmai találkozók, szemináriumok és tréningek szervezése és lebonyolítása iránt mutatkozó hatalmas igény. A szarvasi wellnesshotel így kiváló helyszínt biztosít az ilyen típusú rendezvényekhez, hiszen a Holt-Körös partján álló épületben a vállalatok és szervezetek zavartalan körülmények között, elegáns környezetben fogadhatják partnereiket, üzletfeleiket a szakmai vagy egyéb találkozókon.

A Liget Hotel konferencia- és szekciótermeinek mindegyike légkondicionált helyiség. A szálloda étterme egyidejűleg 150 fő befogadására alkalmas.

A Pálma konferenciaterem alapfelszereltségéhez tartozik légkondicionálás, és a természetes megvilágítás mellett a helyiség teljesen elsötétíthető, így a vetítéshez is ideális környezetet jelent. (A terem hatalmas ablakai napközben teljes világosságot biztosítanak, a természetes fény sajátos hangulatot kölcsönöz a rendezvények alatt.) A hangszigetelt teremben kényelmes székek, és kisméretű asztalok találhatók. (Igény esetén a terem berendezése más formákban is megoldható.)

2018. nyarán átadtuk új konferenciatermünk, mely közvetlenül a Körös-partján található, kitűően felszerelt, természetesen megvilágított terem.

A termek technikai berendezésének része a flipchart, a nagyképernyős televízió, illetve a hangosítás. A termekben a hotel WiFi-hálózata mindenhol elérhető. A helyiségekből csodálatos kilátás nyílik a Körösre, illetve a szállodát körülvevő parkra.

Termeink befogadóképessége
Terem jellemzők Pálma terem Körös-parti rendezvényterem
Alapterület 50 m2 110 m2
Elrendezés
Állófogadás 50 fő 120 fő
Széksoros 40 fő 120 fő
Iskolapados 30 fő 60 fő
U-alak 30 fő 40 fő
Táblaasztal 25 fő 80 fő

Kívánságra más formákban is megoldható a termek berendezése.

Konferenciákra és egyéb rendezvényekre egyedi ajánlatot állítunk össze. Kérem, keressen bennünket az elérhetőségeinken.

Rendezvényterem képekben

Rendezvény ajánlatkérés

Technikai igény

Szállásigény

Ellátás

Konferencia kávészünet

Egyéb programok (opciósan)

Jelen ajánlatkérő felület kizárólag az ajánlatkérő igényeinek felmérésére szolgál, a valós szobakapacitás a kért időpontra majd a kollégáink által küldött ajánlatban lesznek láthatóak.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás