<

Konferencia

A Liget Hotel főépületének tervezésekor külön szempontot jelentett, a konferenciák, szakmai találkozók, szemináriumok és tréningek szervezése és lebonyolítása iránt mutatkozó hatalmas igény. A szarvasi wellnesshotel így kiváló helyszínt biztosít az ilyen típusú rendezvényekhez, hiszen a Holt-Körös partján álló épületben a vállalatok és szervezetek zavartalan körülmények között, elegáns környezetben fogadhatják partnereiket, üzletfeleiket a szakmai vagy egyéb találkozókon.

A Liget Hotel konferencia- és szekciótermeinek mindegyike légkondicionált helyiség, az épület második emeletén található Szalon szekcióülésekre is kiválóan alkalmas. A szálloda étterme egyidejűleg 100 fő befogadására alkalmas.

A Pálma és Jázmin konferenciatermek alapfelszereltségéhez tartozik légkondicionálás, és a természetes megvilágítás mellett a helyiségek teljesen elsötétíthetők, így a vetítésekhez is ideális környezetet jelentenek. (A termek hatalmas ablakai napközben teljes világosságot biztosítanak, a természetes fény sajátos hangulatot kölcsönöz a rendezvények alatt.) A technikai berendezés része a flipchart, a projektor és a vetítővászon, a CD-, és DVD-lejátszó, a nagyképernyős televízió, illetve a hangosítás. A termekben a hotel WiFi-hálózata mindenhol elérhető. A hangszigetelt termekben kényelmes székek, és kisméretű asztalok találhatók (Igény esetén a termek berendezése más formákban is megoldható.).
A helyiségekből csodálatos kilátás nyílik a Körösre, illetve a szállodát körülvevő parkra.

2018. nyarán átadtuk új konferenciatermünk, mely közvetlenül a Körös-partján található, kitűően felszerelt, természetesen megvilágított terem. 

Termeink befogadóképessége
Terem jellemzők Pálma terem Körös-parti rendezvényterem 
Alapterület 45 m2  110 m2
Elrendezés
Állófogadás 50 fő 150 fő
Széksoros 40 fő 120 fő
Iskolapados 30 fő 60 fő
U-alak 30 fő 40 fő
Táblaasztal 25 fő 80 fő

Kívánságra más formákban is megoldható a termek berendezése.

Konferenciákra és egyéb rendezvényekre egyedi ajánlatot állítunk össze. Kérem, keressen bennünket az elérhetőségeinken.

Rendezvényterem képekben

Csoportok, rendezvények:

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás