<

Külsős vendégeink részére

A szarvasi Liget Hotel mintegy száz kilométeres körzetben az egyetlen négycsillagos, fürdő-  és wellness-szolgáltatásokat kínáló létesítmény, amely számos, kifejezetten a város és régió lakosainak szóló ajánlattal várja vendégeit. Ha nincs ideje több napot eltölteni a nyugalom ligetében, de nem szeretne lemondani a testet-lelket felfrissítő, kényeztető wellnessről, több lehetőség közül is választhat.

Külsős vendégeket wellness részlegünkön 2023. március 18-án nem tudunk fogadni.

Megértésüket köszönjük! 

Day Spa

A fürdőkultúrát Szarvason és térségében népszerűsítő Liget Hotel egy új, a világ számos wellness-szállodájában nagy népszerűségnek örvendő „Day Spa” szolgáltatást a régióban is szeretné ismertté tenni. A „Day Spa” belépőkkel a vendégek anélkül vehetnek igénybe különböző általános, illetve speciális, wellness-szolgáltatásokkal kiegészülő fürdőszolgáltatásokat, hogy több napra foglalnának szállást a négycsillagos szállodában. A hétköznapokban is azonnali és elmélyült feltöltődést jelentő szolgáltatás mindemellett felejthetetlen ajándék egy-egy születésnapra, vagy évfordulóra.

A Day Spa ajánlatot egyéni igények alapján állítjuk össze.

Sóbarlang

A szálloda egyik vonzerejének, illetve legnépszerűbb szolgáltatásának számít a Liget saját sóbarlangja, amely a légúti megbetegedésekkel küzdők számára éppúgy kínál enyhülést a panaszokra, mint ahogy megkönnyíti a dohányzásról leszokott, vagy azt tervező vendégek életmódváltását.

Több alkalmas bérlet váltására is van lehetőség, melynek árai a következőek:

Sóbarlang bérletárak
Gyerek 5 alkalmas 1800 Ft
10 alkalmas 3000 Ft
Felnőtt 5 alkalmas 4000 Ft
10 alkalmas 7500 Ft

 

Fürdőbelépő

Azoknak sem kell lemondani a négycsillagos fürdőszolgáltatásokról, akiknek csupán néhány órája van egy-egy hétköznap délután a kikapcsolódásra, számukra a Liget Hotel napi fürdőbelépőket kínál. A napi belépővel a Körös-parton található szálloda valamennyi bel-, és kültéri, valamint a Liget Hotel saját termálvizes, szabadtéri élménymedencéje is igénybe vehető. Ez utóbbi a kedvező egészségügyi hatások mellett lenyűgöző panorámát kínál a folyóparton álló, esős időben is védelmet kínáló pagoda alól a szálloda vendégeinek.

Wellness részlegünk nyitva tartása

Szépség szalon és masszázs időpontegyeztetés a 06 66/311-954/406-os melléken lehetséges!

Külsős vendégeket wellness részlegünkön 2023. március 18-án nem tudunk fogadni! Megértésüket köszönjük! 

Napi jegyek külsős vendégek részére (szállás nélkül):

Külsős vendégeket csak a szabad kapacitás függvényében áll módunkban fogadni (kivéve főszezon).

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás