<

Külsős vendégeink részére 

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a pünkösdi ünnepi hétvégén telt ház miatt nem tudunk külsős vendégeket fogadni wellness részlegünkön!
Szíves megértésüket ezúton is köszönjük!


Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy nyáron június 30-ig tudunk wellness részlegünkön külsős vendégeket fogadni!

A szarvasi Liget Hotel mintegy száz kilométeres körzetben az egyetlen négycsillagos, fürdő-  és wellness-szolgáltatásokat kínáló létesítmény, amely számos, kifejezetten a város és régió lakosainak szóló ajánlattal várja vendégeit. Ha nincs ideje több napot eltölteni a nyugalom ligetében, de nem szeretne lemondani a testet-lelket felfrissítő, kényeztető wellnessről, több lehetőség közül is választhat.

Day Spa

A fürdőkultúrát Szarvason és térségében népszerűsítő Liget Hotel egy új, a világ számos wellness-szállodájában nagy népszerűségnek örvendő „Day Spa” szolgáltatást a régióban is szeretné ismertté tenni. A „Day Spa” belépőkkel a vendégek anélkül vehetnek igénybe különböző általános, illetve speciális, wellness-szolgáltatásokkal kiegészülő fürdőszolgáltatásokat, hogy több napra foglalnának szállást a négycsillagos szállodában. A hétköznapokban is azonnali és elmélyült feltöltődést jelentő szolgáltatás mindemellett felejthetetlen ajándék egy-egy születésnapra, vagy évfordulóra.

A Day Spa ajánlatot egyéni igények alapján állítjuk össze.

 

Fürdőbelépő

Azoknak sem kell lemondani a négycsillagos fürdőszolgáltatásokról, akiknek csupán néhány órája van egy-egy hétköznap délután a kikapcsolódásra, számukra a Liget Hotel napi fürdőbelépőket kínál. A napi belépővel a Körös-parton található szálloda valamennyi bel-, és kültéri, valamint a Liget Hotel saját gyógyvizes, szabadtéri élménymedencéje is igénybe vehető. Ez utóbbi a kedvező egészségügyi hatások mellett lenyűgöző panorámát kínál a folyóparton álló, esős időben is védelmet kínáló pagoda alól a szálloda vendégeinek.

Medencéinken kívül fürdőbelépővel látogatható többféle szolgáltatást nyújtó szaunavilágunk is:

2023-ban megújult beltéri szaunavilágunk szolgáltatásai:

A Körös-part közelében található kültéri naturista szaunaházunk használatát, melyben a tágas finn szaunán kívül merülőmedencét, illetve kényelmes nyugágyakkal felszerelt pihenőt találnak. (A szauna eltérő nyári és téli nyitvatartással rendelkezik!)

Wellness részlegünk nyitva tartása

Szépség szalon és masszázs időpontegyeztetés a 06 66/311-954/406-os melléken lehetséges!

Napi jegyek külsős vendégek részére (szállás nélkül):

Külsős vendégeknek a belépődíj összege nem tartalmazza a törölköző, illetve a köntös árát. Ezek használatát az alábbi díjak mellett tudjuk biztosítani:

Külsős vendégeket csak a szabad kapacitás függvényében áll módunkban fogadni, kivéve a nyári főszezont, amikor nem tudunk külsős vendégeket fogadni.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás