Egy négycsillagos, az egészséges életmódot a középpontba állító szállodához méltó módon a Liget Hotel célja, hogy a felhőtlen kikapcsolódás mellett biztosítsa vendégei számára a wellness-környezethez legjobban illő kulináris élvezeteket is.
A wellness-gasztronómia szerves része az egészséges életmódnak, így az emberi szervezet optimális, kiegyensúlyozott működéséhez szükséges vitamin- és ásványi anyagok alapvető elemei a Liget Hotel konyháján készülő fogásoknak. Emellett a Liget Hotel egyfajta küldetésének is tekinti, hogy bemutassa vendégei számára a helyi gasztronómiai nevezetességeket.
Az ország négycsillagos szállodái között a Liget Hotel elsőként vállalta fel a helyi, prémiumkategóriás kézműves sörök beemelését az italkínálatba, így a békésszentandrási Szent András Sörfőzde kézműves söreit is megkóstolhatják a vendégek.
A szálloda magyar és nemzetközi étel-, valamint italkínálattal, diétás és reformkonyhával, hangulatos bárral várja vendégeit. A félpanziós ellátásba foglalt reggelit 7:30-10:30 között, a vacsorát 18:00-21:00 között vehetik igénybe vendégeink. Éttermünk ezen kívül 7:30-10:30, 12:00-17:00, 18:00-22:00 között tart nyitva. Szobaszerviz kényelmi díj ellenében 6:00-22:00 között elérhető. Bárunk 6:00-22:00 között tart nyitva
A minden héten új menüsort kínáló büféebéd változatos fogásokat kínál, mely magába foglal többféle előételt, főfogást, valamint desszertet is. Időszakos jellege miatt szeptembertől júniusig várjuk a vendégeket.
Tovább