<

Vendéglátás

Egy négycsillagos, az egészséges életmódot a középpontba állító szállodához méltó módon a Liget Hotel célja, hogy a felhőtlen kikapcsolódás mellett biztosítsa vendégei számára a wellness-környezethez legjobban illő kulináris élvezeteket is.
A wellness-gasztronómia szerves része az egészséges életmódnak, így az emberi szervezet optimális, kiegyensúlyozott működéséhez szükséges vitamin- és ásványi anyagok alapvető elemei a Liget Hotel konyháján készülő fogásoknak. Emellett a Liget Hotel egyfajta küldetésének is tekinti, hogy bemutassa vendégei számára a helyi gasztronómiai nevezetességeket.
Az ország négycsillagos szállodái között a Liget Hotel elsőként vállalta fel a helyi, prémiumkategóriás kézműves sörök beemelését az italkínálatba, így a békésszentandrási Szent András Sörfőzde kézműves söreit is megkóstolhatják a vendégek.

Étel- és itallap

bb58f2c4e94d37b82fe312085f6df820

A szálloda magyar és nemzetközi étel-, valamint italkínálattal, diétás és reformkonyhával, hangulatos bárral várja vendégeit.

Az étterem nyitva tartása: Az étterem reggel 07:30 órától 10.30 óráig svédasztalos reggelit, 12:00 órától 14:00 óráig ebédet, 18:00 órától 21:00 óráig svédasztalos vacsorát kínál, és 22:00 óráig tart nyitva.

Tovább

Vasárnapi büféasztalos ebéd

c61d29c09cf5b099589a550cbe9794e0

A minden héten új menüsort kínáló büféebéd változatos fogásokat, teljes értékű étkezést kínáló büféebéd magába foglal többféle előételt, főfogást, valamint desszertet is. Időszakos jellege miatt szeptembertől júniusig várjuk a vendégeket. A vasárnapi büféebédre érkező vendégeink mindezen felül ingyenesen vehetik igénybe a Liget Hotel wellness-szolgáltatásait is.

Tovább
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás