<

Lakosztályok a Liget Hotelben

A négycsillagos Liget Hotelben a különleges kényelmet kereső vendégek egyszerre találhatják meg a stílust, az eleganciát és a zavartalan pihenést a főépület Családi, Junior és prmium kategóriás felújított, kibővített Liget lakosztályában.

Az erkélyes lakosztályokból gyönyörű panoráma nyílik a Holt-Körös kanyarulatára, míg a prémium felszereltségű tágas belső térben minden igényt kielégítő funkciók és szolgáltatások találkoznak.

A lakosztályokban minibár nem található. Kérhető minibár bekészítés különböző tartalommal felár ellenében. Amennyiben érdekli, kérje a választási lehetőségeket kollégáinktól.  

Családi lakosztály (2+2)

A szállodában 1 db családi lakosztály nyújt kényelmes elhelyezést, amennyiben családjával érkezik. A lakosztály 2 felnőtt és 2 gyermek részére alkalmas.

A szoba felszereltsége:

Szeretnénk felhívni kedves Vendégeink figyelmét, hogy a fenti Családi lakosztály elnevezésű szobánk nem egyenlő a 2015-ben épült kétszintes,  több, mint 70 m2-es lakosztályunkkal. A családi lakosztály egy egyszerűbb, de egy 4 fős család számára tökéletes elhelyezést biztosító családi szoba.

Junior lakosztály

A szállodában 1 db Junior lakosztály nyújt kényelmes elhelyezést.

A szoba felszereltsége:

Liget lakosztály (Új)

Korábban DeLuxe lakosztályként ismert és kedvelt lakosztály, mely 2021-ben teljesen felújítva, kibővítve várja a vendégeket.

A szoba felszereltsége:

Coral lakosztály (2+2)

A szoba felszereltsége:

A legkisebbek otthoni kényelmét - kérésére - babaággyal, babakáddal, mosdó fellépő bekészítésével biztosítjuk.
A szobákat az érkezés napján 15.00-tól lehet elfoglalni.
Távozás napján 11 óráig áll rendelkezésre a szoba, melyen változtatni foglaltságunk függvényében tudunk felár ellenében.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás