<

Lakosztályok a Liget Hotelben

A négycsillagos Liget Hotelben a különleges kényelmet kereső vendégek egyszerre találhatják meg a stílust, az eleganciát és a zavartalan pihenést a főépület Családi, Junior, Magnólia és a prémium kategóriás felújított, kibővített Liget lakosztályában.

Az erkélyes lakosztályokból gyönyörű panoráma nyílik a Holt-Körös kanyarulatára vagy az Erzsébet ligetre, míg a prémium felszereltségű tágas belső térben minden igényt kielégítő funkciók és szolgáltatások találkoznak.

A lakosztályokban minibár nem található. Kérhető minibár bekészítés különböző tartalommal felár ellenében. Amennyiben érdekli, kérje a választási lehetőségeket kollégáinktól.

Lakosztályaink teraszán meg kellett szüntetnünk a dohányzási lehetőséget. Így a lakosztályok teraszán TILOS A DOHÁNYZÁS! Dohányzás az arra kijelölt helyen, a recepció bejárata mellett kültéren lehetséges.

Lakosztályaink lakóinak térítésmentesen biztosítunk fürdőköntöst az itt-tartózkodásra (16 éven felüli vendégeink részére). Eddig automatikusan bekészítve voltak a lakosztályokba, viszont mostantól a köntöst kérésre készítjük be a lakóegységekbe. Kérjük, amennyiben szeretnének köntös bekészítést az érkezésükre, előzetesen jelezzék felénk (S-XXL méretig). Természetesen a helyszínen a recepción is lesz lehetőségük kérni majd. Lakosztályainkba darázsmintás köntöst biztosítunk. A köntösöket a szálloda területéről kivinni TILOS!

Családi lakosztály (2+2)

A szállodában 1 db családi lakosztály nyújt kényelmes elhelyezést, amennyiben családjával érkezik. A lakosztály 2 felnőtt és 2 gyermek részére alkalmas.

A szoba felszereltsége:

Szeretnénk felhívni kedves Vendégeink figyelmét, hogy a fenti Családi lakosztály elnevezésű szobánk nem egyenlő a 2015-ben épült kétszintes,  több, mint 70 m2-es lakosztályunkkal. A családi lakosztály egy egyszerűbb, de egy 4 fős család számára tökéletes elhelyezést biztosító családi szoba.

Junior lakosztály

A szállodában 1 db Junior lakosztály nyújt kényelmes elhelyezést.

A szoba felszereltsége:

Magnólia lakosztály

A szállodában 1 db Magnólia lakosztály nyújt kényelmes és meghitt hangulatú elhelyezést.

A szoba felszereltsége:

Liget lakosztály (Új)

Korábban DeLuxe lakosztályként ismert és kedvelt lakosztály, mely 2021-ben teljesen felújítva, kibővítve várja a vendégeket.

A szoba felszereltsége:

A legkisebbek otthoni kényelmét - kérésére - babaággyal, babakáddal, mosdó fellépő bekészítésével biztosítjuk.
A szobákat az érkezés napján 15.00-tól lehet elfoglalni.
Távozás napján 11 óráig áll rendelkezésre a szoba, melyen változtatni foglaltságunk függvényében tudunk felár ellenében.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás