<

Aktív pihenés a Ligetben!

Liget Wellness és Konferencia Hotel**** SzarvasSport, mozgás, fitness

Szállodánk területén több sportpálya és számos sporteszköz található, melyekkel a mozogni vágyó vendégeinknek kedveskedünk! Az alábbiakban olvashatják, hogy melyek ezek a lehetőségek és hogyan vehetik őket igénybe.

Vízi eszközök bérlése

A vízi sporteszközök bérlése a wellness recepción történik.

Bérlés árak
1 személyes strandkajak 700 Ft/óra 3.500 Ft/nap
2-3 személyes kenu 1.000 Ft/óra 5.000 Ft/nap
4 személyes kenu 1.500 Ft/óra 7.500 Ft/nap
Sup 1.500 Ft/óra 7.500 Ft/nap
1 személyes kajak 1.500 Ft/óra
2 személyes kajak 2.500 Ft/óra
Vízibicikli   1.500 Ft/ óra

Asztalitenisz

A játszóterünk melletti füves területen találják a ping-pong asztalt, melyhez ütőket és labdákat a wellness recepción vagy az úszómestertől kérhetnek. A szolgáltatás díjmentes!

Füves focipálya

Focipályánk mérete: 20x40 m
Kapuk mérete: 3x2 m
Focilabdát a wellness recepción kérhet. A szolgáltatás díjmentes!

Lengőteke

A lengőtekét a parton, a stégbárunk mellett találják. A játékeszközöket és a játékszabályt a helyszínen találják. A szolgáltatás díjmentes!

Tenisz

A teniszpálya szállodánktól párszáz méterre található.
Foglalási szándéka esetén forduljon recepciós kollégáinkhoz!
A pályabérlés díja: 1.500 Ft/óra

Liget Wellness és Konferencia Hotel**** SzarvasFitness terem

A Magnólia Házban kialakított parkettával burkolt kondicionáló teremben erőgépek, kardiogépek szolgálnak testedzésre.
Szolgáltatásunk térítésmentesen áll az Önök szolgálatára.

Tornaszoba

Úszás

Szállodánkban melegvizes belső élménymedence gyerekpancsolóval, valamint külső medence is megtalálható.
Mivel a Holt-Körös partján fekszik a hotel, így tavasztól őszig a folyó vizében mártózva gyönyörködhetünk a tájban, élvezhetjük a Körös lágy ölelését.

Horgászat

A szállodánk a Kákafoki-holtág partján fekszik, több mint 200 méter saját vízparttal rendelkezik, így kiváló lehetőséget biztosít a horgászat szerelmeseinek. A holtágat rendszeresen, évente több alkalommal telepíti a vízkezelő. A leggyakoribb halfajok a ponty, keszegfélék, balin és amur. Horgászni a kijelölt helyeken lehet, a többi Vendég zavarása nélkül.

A szállodánk recepcióján a nap 24 órájában tudnak a Vendégeink napijegyet váltani, melyhez állami horgászjegy és horgászkártya szükséges. A napijegy a kiválasztott időponttól 24 órán keresztül érvényes. Gyermekek részére éves engedélyt árusítunk, melyhez szintén szükséges állami horgászjegy. (Ennek hiányában nem adhatjuk ki az engedélyt).

A holtág vízkezelője a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (www.khesz.hu).

Árak:

Napi (24 órás) felnőtt területi engedély: 3.000 Ft

Heti felnőtt területi engedély: 14.000 Ft

Gyermek, éves területi engedély (3-tól 15 éves korig): 2.200 Ft

Kedvezményes* napi (24 órás) területi engedély: 1.500 Ft

*14 éves kortól 18 éves korig ifjúsági horgászoknak, 70 évesnél idősebb horgászoknak, hölgy horgászoknak.

Liget Wellness és Konferencia Hotel**** Szarvas

Egészségügyi séták

Nekünk, Szarvasiaknak természetes, hogy a várost erdős, ligetes táj veszi körül és bármikor leülhetünk egy parkban, sétálhatunk az Erzsébet-liget védett fái alatt vagyí túrát szervezhetünk a híres Arborétumba.
A Körös sok értékes élőlény életterét biztosítja, horgászásra kiválóan alkalmas.

Tőszomszédságunkban található a Körös-Maros Nemzeti Park, melynek munkatársai túrákat szerveznek a tanösvényen. A parkban található eredeti növényvilág, a változatos élőhelyek alkalmassá teszik a tájat arra, hogy az ideérkezők a Körösvölgyi Látogatóközpont és az innen induló Anna-ligeti tanösvény segítségével megismerjék a Körös-Maros vidéki táj jellegzetes arculatát, növény- és állatvilágát.

Ha csendre és a természet közelségére vágyik, mindenképpen keljen útra és ismerje meg a környéket.
Kiváló uticél a történelmi Magyarország közepéhez vezető kopjafákkal díszített millenniumi emlékút, mely a várost övező gáton fut végig.

Futás

Az Erzsébet liget mellett található a város szabadtéri sportpályája, ahol friss levegőn élvezhetik a sportolás örömeit. A ligetben ösvényeket is felfedezhetnek, amelyek hűvösebb, ideálisabb helyszínként szolgálhatnak egy-egy jó futáshoz.

Kerékpárkölcsönzés

A térség egyformán csábít gyalogtúrára, kerékpározásra. Ha kedve tartja, végigkerekezhet a Körös-völgyi kerékpárúton, Békésszentandrástól egészen Kondorosig, az árvízvédelmi töltéseken (min. 23 km), felkeresheti a történelmi Magyarország közepét jelző műemléket, kerékpár túrát tehet a történelmi emlékúton.
A jól sikerült gyalog vagy kerékpártúra után fáradalmaikat egy frissítő ital mellett hotelünkben pihenhetik ki.
Tehát, biciklire fel! Ha teheti béreljen biciklit és járja be a környéket. Nem fog csalódni!

Kerékpárt kölcsönözhet a Hotelben 700 Ft/óra/db vagy 3.500 Ft/nap/db áron.

Vízi turizmus

A ligetes hullámterek, a víz fölé hajló öregfüzek, a vidék gazdag élővilága, a természetvédelmi területek hihetetlen szépségének varázsával ajándékozza meg a pihenni, felüdülni vágyókat. Az idelátogató horgász a Holt-Körös partján a csendet, a jó levegőt, a nyugalmat, a háborítatlan vízparti idillt kapja. Ha valaki a víz szerelmese, akkor a Katalin nevű sétahajóval hajókázhat a holtágon, megtekintheti a páratlan szépségű, Magyarországon egyedülálló mocsári ciprusokat.
A holtág partján fekvő szállodánkban nyugodt kikapcsolódást kínálunk vendégeinknek.

Lovas turizmus

Az Alföldön a lótartás, a ló köré csoportosuló kultúra mindig meghatározó volt az emberek életében. Ezekre a hagyományokra épülve 1997 tavaszán megalakult Szarvason a helyi lovasklub, mely három túraútvonalat jelölt ki. A lovon, vagy hintón utazó kirándulók gyönyörködhetnek a táj szépségeiben, mint pl:

Vadász turizmus

Érintetlen természeti környezet, magas színvonalú vadgazdálkodás, kombinálható vadásztúrák, minden évszakban felejthetetlen élményt nyújtó vadászatok. Ezek azok a jellemzők, amelyek miatt vidékünket évről évre mind több külföldi és hazai vadász keresi fel.
Az aktív pihenést nyújtó vadászat a magyarok körében is egyre népszerűbbé válik.
Térségünkben különösen apróvadakban, nyúlban, fácánban és vadkacsában bővelkedik.
Vadászfeleségek számára is gazdag programkínálatot tudunk biztosítani: fogászat, fodrászat, kozmetika, masszázs, gyógytorna, fitness, szauna, szolárim, gyalog-, kerékpár-, lovastúra.

Kerékpár és gyalogturizmus

A térség egyformán csábít gyalogtúrára, kerékpározásra. Ha kedve tartja végigkerekezhet a Körös-völgyi kerékpárúton, Békésszentandrástól egészen Kondorosig, az árvízvédelmi töltéseken (min. 23 km), felkeresheti a történelmi Magyarország közepét jelző műemléket, gyalogtúrát tehet a történelmi emlékúton. A Körös-Maros Nemzeti Park területén szinte a bőrükön át szívhatják magukba és közvetlenül közelről csodálhatják meg a növény és állatvilágot.
A jól sikerült gyalog, vagy kerékpártúra után fáradalmaikat egy frissítő ital mellett szállodánkban pihenhetik ki.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás