<

Aktív pihenés a Ligetben!

Liget Wellness és Konferencia Hotel**** SzarvasSport, mozgás, fitness

Szállodánk területén több sportpálya és számos sporteszköz található, melyekkel a mozogni vágyó vendégeinknek kedveskedünk! Az alábbiakban olvashatják, hogy melyek ezek a lehetőségek és hogyan vehetik őket igénybe.

Vízi eszközök bérlése

A vízi sporteszközök bérlése a wellness recepción történik.

Bérlés árak
2-3 személyes kenu 2.500 Ft/óra 8.000 Ft/nap
4 személyes kenu 2.500 Ft/óra 8.000 Ft/nap
Sup 2.500 Ft/óra 8.000 Ft/nap
1 személyes kajak 2.000 Ft/óra
2 személyes kajak 2.500 Ft/óra
Vízibicikli   2.500 Ft/ óra 8.000 Ft/nap

Liget Wellness és Konferencia Hotel**** Szarvas.

Elektromos hajó bérlése

Szállodánkban elektromos kishajó is bérelhető. Időpontot foglalni a wellness recepción tudnak.

Liget hajó: max. 5 személy - 15.000 Ft/óra

Magnólia hajó: max. 9 személy - 18.000 Ft/óra

Asztalitenisz

A játszóterünk melletti füves területen találják a ping-pong asztalt, melyhez ütőket és labdákat a wellness recepción vagy az úszómestertől kérhetnek. A szolgáltatás díjmentes!

Lengőteke

A lengőtekét a parton, a stégbárunk mellett találják. A játékeszközöket és a játékszabályt a helyszínen találják. A szolgáltatás díjmentes!

Tenisz

A környékbeli teniszpályákhoz elérhetőséget recepciós kollégáink tudnak adni.

Liget Wellness és Konferencia Hotel**** Szarvas

Fitness terem

A Magnólia Házban kialakított parkettával burkolt kondicionáló teremben erőgépek, kardiogépek szolgálnak testedzésre.
Szolgáltatásunk térítésmentesen áll az Önök szolgálatára.

Úszás

Szállodánkban melegvizes belső élménymedence gyerekpancsolóval, valamint külső medence is megtalálható.
Mivel a Holt-Körös partján fekszik a hotel, így tavasztól őszig a folyó vizében mártózva gyönyörködhetünk a tájban, élvezhetjük a Körös lágy ölelését.

Horgászat

A szállodánk a Kákafoki-holtág partján fekszik, több mint 200 méter saját vízparttal rendelkezik, így kiváló lehetőséget biztosít a horgászat szerelmeseinek. A holtágat rendszeresen, évente több alkalommal telepíti a vízkezelő. A leggyakoribb halfajok a ponty, keszegfélék, balin és amur. Horgászni a kijelölt helyeken lehet, a többi Vendég zavarása nélkül.

Horgászjegyet egy gyors regisztráció után a www.horgaszjegy.hu weboldalon vásárolhatnak Vendégeink, ezért a hotel recepcióján megszűnt a horgászjegy értékesítés.
A horgászjegy kinyomtatásában azonban segítünk Vendégeinknek, ha igénylik.

A holtág vízkezelője a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (www.khesz.hu).

Liget Wellness és Konferencia Hotel**** Szarvas

Egészségügyi séták

Nekünk, Szarvasiaknak természetes, hogy a várost erdős, ligetes táj veszi körül és bármikor leülhetünk egy parkban, sétálhatunk az Erzsébet-liget védett fái alatt vagy túrát szervezhetünk a híres Arborétumba.
A Körös sok értékes élőlény életterét biztosítja, horgászásra kiválóan alkalmas.

Tőszomszédságunkban található a Körös-Maros Nemzeti Park, melynek munkatársai túrákat szerveznek a tanösvényen. A parkban található eredeti növényvilág, a változatos élőhelyek alkalmassá teszik a tájat arra, hogy az ideérkezők a Körösvölgyi Látogatóközpont és az innen induló Anna-ligeti tanösvény segítségével megismerjék a Körös-Maros vidéki táj jellegzetes arculatát, növény- és állatvilágát.

Ha csendre és a természet közelségére vágyik, mindenképpen keljen útra és ismerje meg a környéket.
Kiváló uticél a történelmi Magyarország közepéhez vezető kopjafákkal díszített millenniumi emlékút, mely a várost övező gáton fut végig.

Összeállítottunk néhány futókört Szarvas közvetlen közelében, mely útvonalak gyalogtúrákra is alkalmasok. Ezek részleteit ide kattintva olvashatják.

Futás

Az Erzsébet liget mellett található a város szabadtéri sportpályája, ahol friss levegőn élvezhetik a sportolás örömeit. A ligetben ösvényeket is felfedezhetnek, amelyek hűvösebb, ideálisabb helyszínként szolgálhatnak egy-egy jó futáshoz.
Ezen kívül összeállítottunk néhány futókört Szarvas közvetlen közelében, hogy futó/túrázó vendégeinknek ne kelljen azon gondolkodni, hogy merre fussanak, hiszen valószínűleg ismeretlen a környék számukra. Ezek részleteit ide kattintva olvashatják.

Kerékpárkölcsönzés

A térség egyformán csábít gyalogtúrára, kerékpározásra. Ha kedve tartja, végigkerekezhet a Körös-völgyi kerékpárúton, Békésszentandrástól egészen Kondorosig, az árvízvédelmi töltéseken (min. 23 km), felkeresheti a történelmi Magyarország közepét jelző műemléket, kerékpár túrát tehet a történelmi emlékúton. A Körös-Maros Nemzeti Park területén szinte a bőrükön át szívhatják magukba és közvetlenül közelről csodálhatják meg a növény és állatvilágot.
Ezekről a látványosságokról összeállítottunk néhány futókört is, mely útvonalakat biciklivel is bejárhatnak. Ennek részleteit ide kattintva olvashatják.
A jól sikerült gyalog vagy kerékpártúra után fáradalmaikat egy frissítő ital mellett hotelünkben pihenhetik ki. Tehát, biciklire fel! Ha teheti béreljen biciklit és járja be a környéket. Nem fog csalódni!

Kerékpárparkunk idén több új biciklivel, köztük elektromos kerékpárral is bővült!

Bérlés árak
Kerékpár 1.000 Ft/óra 5.000 Ft/nap
Elektromos kerékpár 2.200 Ft/óra 7.500 Ft/4 óra 11.000 Ft/nap

Vízi turizmus

A ligetes hullámterek, a víz fölé hajló öregfüzek, a vidék gazdag élővilága, a természetvédelmi területek hihetetlen szépségének varázsával ajándékozza meg a pihenni, felüdülni vágyókat. Az idelátogató horgász a Holt-Körös partján a csendet, a jó levegőt, a nyugalmat, a háborítatlan vízparti idillt kapja. Ha valaki a víz szerelmese, akkor a Katalin nevű sétahajóval hajókázhat a holtágon, megtekintheti a páratlan szépségű, Magyarországon egyedülálló mocsári ciprusokat.
A holtág partján fekvő szállodánkban nyugodt kikapcsolódást kínálunk vendégeinknek.

Lovaskocsizás

Járja körbe Szarvas nevezetességeit „2 lóerős” pusztakocsival!:

Akkor válassza ezt a nagyszerű lehetőséget a kirándulásra! Időpontfoglalás min. 24 órával a tervezett indulás előtt a következő telefonszámon: +36-30/416-9633. Nincsenek fi útvonalak, a vendég is megtervezheti az útirányt, transzferként is használható. Maximum létszám: 24-26 fő

Vadász turizmus

Érintetlen természeti környezet, magas színvonalú vadgazdálkodás, kombinálható vadásztúrák, minden évszakban felejthetetlen élményt nyújtó vadászatok. Ezek azok a jellemzők, amelyek miatt vidékünket évről évre mind több külföldi és hazai vadász keresi fel.
Az aktív pihenést nyújtó vadászat a magyarok körében is egyre népszerűbbé válik.
Térségünkben különösen apróvadakban, nyúlban, fácánban és vadkacsában bővelkedik.
Vadászfeleségek számára is gazdag programkínálatot tudunk biztosítani:  kozmetika, masszázs, fitness, szauna, szolárium, gyalog-, keréktúra.

A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás