<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Vraskó Péter
  2017. 02. 08. 12:17
  Negyedszer látogattuk meg Önöket és jövünk még amikor csak tehetjük. Csodálatos munkát végeznek mindannyian. A személyzet minden egyes tagja mosolyogva segít bármiben. A szobák, apartmanok, minden helyiség tökéletesen tiszta, jól karban van tartva.

  Az ételek finomak voltak és a pincérek segítőkészek.

  Köszönjük a vendéglátást!  U.i.: Annyira figyelnek mindenre, hogy az előző bejegyzésben megemlített lábtörlő is már ott volt az apartmanban!
 • Fási Szilvia
  2017. 02. 06. 17:58
  Csodálatos 3 napot töltöttünk el a férjemmel Önöknél. Udvarias a személyzet, kellemes a környezet, az ételek finomak. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszönjük.
 • Rácz Péter
  2017. 02. 06. 12:22
  Tisztelt Vezetőség!  6. alkalommal vettük igénybe a hotelt és szolgáltatásait, ismét megtapasztaltuk, hogy a színvonal folyamatosan kitűnő, mind a szoba, az étterem és a wellness szolgáltatások és a személyzet. Egyetlen negatívumot tapasztaltunk, ez azonban nem a hotel, vagy a szolgáltatásai, hanem a hétvégi vendégkör egy része. Érthetetlen, hogy egyesek az igénytelenség olyan szintjén vannak, hogy képesek a kültéri medencében ülve órákig sörözni és dohányozni, a sörös üveget üresen a szaunaházban hagyni, vagy a bárban éjszaka zárás után fél órával kiabálni, tekintet nélkül a többi vendég pihenésére. Valamilyen megoldás található a hotel részéről ezek kiszűrésére?

  Köszönettel
 • Szekeres Krisztina
  2016. 12. 28. 11:35
  Tisztelt Vezetőség, kedves Dolgozók!

  Férjemmel és kisfiammal visszatérő vendégei vagyunk a Liget Hotelnek. Épp ezért nagy örömmel fogadtuk a törzsvendég minősítés bevezetését.
  Számunkra nagyon kedvező, hogy Önöknél van lehetőség apartmanban megszállni. Nagyon elégedettek vagyunk az apartmanok stílusával, felszereltségével, elrendezésével, és nagyon szeretjük a szálloda megnyugtató és kellemes hangulatát, és az igazán szép környezetet, amiben elhelyezkedik.
  Örömmel láttuk, hogy a külső játszótér bővült, szépült, valamint új játékok kerültek az étteremben lévő játszósarokba is.
  Apró észrevétel az apartmanokkal kapcsolatban, hogy célszerű lenne egy belső lábtörlő szőnyeg vagy felmosó felszerelés elhelyezése, mert a külső lábtörlő használata ellenére behordjuk a koszt esős, latyakos időben. A másik észrevétel az ételekre vonatkozik. A "kevesebb több" elvből kiindulva véleményünk szerint elegendő volna kisebb választék a büféasztalon, de azt minőségi, helyi termelőktől beszerzett alapanyagokból, adott esetben merészebb fűszerezéssel - persze gondolva a gyermekekre is; a külön gyermekmenü mellett - is el lehetne készíteni.
  Mindazonáltal összességében mi mindig elégedetten és feltöltődve távozunk a Liget Hotelből, és nagyon örülünk, hogy Szarvason elérhető egy ilyen magas színvonalú vendéglátó szolgáltatás.
  Köszönjük, és további jó munkát kívánunk!
 • Nagyné Csontos Krisztina
  2016. 12. 25. 17:29
  Tisztelt Vezetoseg/ Kedves Dolgozok! Koszonjuk azt a csodalatos harom napot, melyet itt tolthettunk karacsonykor! Rendkivul szinvonalas a hotel valamennyi szolgaltatasa: csodalatos tisztasag, udvarias szemelyzet, minosegi wellness, fantasztikus etelek! Igazan hangulatos volt maga a szalloda felkeszitese az unnepekre: telitalalat volt minden egyes eleme a csomagnak, melyet kaptunk: a kuponok, az ajandekok. Biztosan visszaterunk még es ajanlani fogjuk a szallodat, barhol jarunk is. Udvozlettel es tovabbi sok sikert kivanva! A Nagy csalad
 • Mária Sz
  2016. 12. 02. 00:51
  Többnapos munkaértekezletre utaztam ide. Isteni hely, patyolat tisztaság, kedves, barátságos, segítőkész személyzet, fantasztikus ételek, kényelmes szobák és konferencia helyiség és welness részleg. A minőségi vendéglátás itt kezdődik. Köszönet az együtt töltött napokért. Remélem még találkozunk.
 • T. Péter Erika
  2016. 11. 25. 19:30
  Aki csak teheti, jöjjön el ide! Itt biztosan kipiheni a napi stresszt és feltöltődve,visszavágyva távozik, ugyanúgy, mint mi.
  A szálloda japános dizájnnal és magyaros vendégszeretettel várja a vendégeket. A berendezés ízléses, a környezet romantikus. Minden tiszta, barátságos. Az étel finom, a szolgáltatás rugalmas. A szálloda emeli a város hírnevét. Köszönjük!
 • Körmendi László
  2016. 11. 10. 23:09
  10.22. i ottartózkodásunk olyan jól sikerült, hogy 11.06. án ismételtünk
  3 éjszakára, szintén kifogástalan ellátásban részesültünk !
 • Körmendi László
  2016. 10. 22. 13:00
  Remekül éreztük magunkat, példaértékű a szálloda tisztasága, valamint a konyha ízvilága, a karbantartás minösége, sehol egy málló vakolat, hibátlan a kert, a fú minösége pedig egyedülálló ! Remek ölet hogy reggelizni fél 11 ig lehet !! Telitalálat ! Talán meg lehetne oldani azt is , hogy a szobakerékpárért ne kelljen fizetni !
 • Gulyásné Kelemen Etelka
  2016. 10. 16. 20:10
  A hétvégét újra a kedvenc "helyünkön" töltöttük.Sajnos egy csapatépítő tréning miatt akadt egy "kis" kellemetlenségünk. Ezt azonban annyira becsülendő és korrekt módon kezelték,hogy ezúton is szeretnék köszönetet mondani a recepciós kollégáknak (Cintia és Csaba ) ,valamint természetesen a vezetőségnek ! Így nem maradt bennünk rossz érzés! Remélem mielőbb megyünk :) !!!
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás