<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Nagy Izabella
  2019. 03. 05. 08:38
  Nagyon jól éreztük magunkat negyedszer is! Köszönjük!
 • Úrvölgyi Béla
  2019. 03. 01. 16:12
  Meglepetés partiként a szülinapomat ünnepeltük a szállodában. Csodás környezet, nagyon kedves személyzet. Az ételek finomak, még a kis kültéri séta sem volt zavaró (az igazsághoz tartozik, hogy a időjárás nagyon kedvező volt.) Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!
 • Kricsfalussy Vali
  2018. 12. 31. 08:25
  Nagy meglepetés volt számunkra a hotel. 4 család, gyerekekkel érkeztünk, két család apartmanházban, két család a hotelben szállt meg. Az apartmanházak nagyon komfortosak, tiszták, és kényelmesek, jó időben a parkban levő gyerekjátszó, kalandpark jó lehetőség a kikapcsolódásra. Ezért vissza is jövünk nyáron, hogy élvezhessük ezeket is. A szállodai szobánk kellemesen tág, tiszta, gyönyörű kilátással a Kőrösre szintén nagyon tetszett. Egyetlen dolog amin változtatnék, a fürdőben a tusolófejből nem folyik a vízbrendesen, használhatatlan, le kellene cserélni! A wellness részleg nagyon jó, örültünk, hogy a kinti úszómedence használható merülésre szauna után- csodás volt! A padlót viszont többször kellene feltörölni, sokan elestek, balesetveszélyes nagyon!

  A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt!

  Az ételek általában finomak voltak, bár a 4 csillaghoz nem elég széles a főételek választéka. Viszont nagyon tettszett, hogy nem csak a hagyományos konyha alapanyagait használják, ezek az ételek üdítő változatosságot jelentettek.

  Sajnos a reggelihez feltálalt rántotta mindig hideg volt, ezen jó lenne változtatni. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat! Másoknak is szívesen ajánlom szállodájukat! Köszönjük!
 • Chovanecz Edit
  2018. 11. 30. 19:05
  Hatodik alkalommal jártunk a számomra TOP 1. Liget Hotelben. Kedvenc szobánkban töltöttünk most csak 3 napot. Mint mindig most is nagyon jól éreztük magunkat. Az udvarias, mosolygós személyzet ismerősként üdvözölt bennünket.

  Már szeptemberben lefoglaltunk a jövő évi Szilva napok idejére 8 napos pihenést! NAGYON VÁROM!

  Sok kedves vendéget kívánunk , s természetesen ismerőseinknek továbbra is ajánlani fogjuk ezt a nagyszerű hotelt!
 • Buchwaldné Kőrös Rita
  2018. 11. 07. 09:23
  Barátaink ajánlására először jártunk a szállodában. Nagyon tetszett, szépek az egész szálloda, rendezett a környék, kedves a személyzet. Elhatároztuk, hogy még eljövünk és ajánlani fogjuk másoknak is.

  A férjemnek a tervezettnél korábban vissza kellett mennie, mert a Ipad -jét a fiókban felejtette amiről azonnal értesítettek minket. Köszönjük!

 • Csomósné Verebéli Apaollónia
  2018. 11. 03. 21:12
  Már többször jártunk a Ligetben, de most először próbáltuk ki a szobák után a villákat is. Tökéletes választás volt. Eddig is mindig elégedettek voltunk, ezért tértünk vissza. A villák azonban új távlatokat nyitottak.

  Gyönyörű szabad tér, terasz, természet, nyugalom. Minden ami a családos pihenéshez tökéletes. A személyzet tökéletes! Újra visszatérünk!
 • Csinos Tamás
  2018. 10. 31. 05:24
  Harmadszor jártunk a szállodába,és biztosan jövünk még.Nagyon nagy kedvenc lett.Csodálatos kilátás,finom ételek,páratlan segítőkészség.A villák egyszerűen gyönyörűek.Számunkra teljes kikapcsolódást és nyugalmat biztosít .
 • Tokaji Nóra
  2018. 10. 30. 08:56
  Tegnap érkeztünk haza Szarvasról a Liget Hotelből. Egy hosszú hétvégét töltöttünk Önöknél 7 éves kisfiunkkal. Mondhatom visszatérő vendégként ismételten nagyon kellemesen éreztük magunkat. Nagyon klassz volt a szobánk, csuda jó volt a két fürdőszobás megoldás. Az étterem finom étkeit nem tudjuk feledni, isteni a szakácsuk. Minden alkalommal nagyon sokféle választékkal találkoztunk és nagyon finom ízekkel. A wellness szolgáltatást is kipróbáltuk. A medencék elég kicsik, amikor telt ház van, de így is jól pancsoltunk. Kipróbáltuk a gyógymedencét is, ott alig voltak a teltház ellenére délután, de olyan jó hatással volt ránk, az ízületeinkre. Babi a masszőr fantasztikus, mind emberileg, mind a masszázs tudása. Felfrissültünk a kezei alatt. Nagyon köszönjük a vendéglátást, nehéz volt otthagyni a Liget Hotelt. De jövőre ismét visszatérünk!
 • Kocsis Ágnes
  2018. 10. 12. 21:41
  Harmadszor jártunk a szállodában és negyedszer is oda fogunk menni, hiszen ez lett az országos kedvencünk. Ugyan Magyarország másik végében lakunk, mégis szívesen utazunk le, hiszen a pazar környezet, a kifogástalan konyha, a nyitott, gyógyvizes medencék páratlan élményt nyújtanak. A villákat is kipróbáltuk már, lenyűgöző a korszerűségük, ilyen környezetben az ember igazán ki tud kapcsolni. Szívből ajánlom mindenkinek!
 • Kuklis Gábor
  2018. 09. 18. 06:46
  Üdvözlet  Először jártunk a Ligetben a Kedvesemmel de nem utoljára.A Személyzet udvarias,figyelmes és venbégközponzú.A Szállások tiszták,rendezettek és Stílusosak.Az ételek Finomak és választékosak A LIGET ÉLMÉNY PEDIG ÓRIÁSI ;)

  Szerintem ha van Mennyország akkor Liget a neve :)
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás