<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Dr. Nagy Gergely
  2019. 06. 13. 17:09
  2019.06.03-06 között voltunk Önöknél egy ajándékutalvány révén. Nagyon jól éreztük magunkat. Kedves, barátságos volt a vendéglátás. Az étteremben királyi étkeket kóstolhattunk a szó szoros értelmében. A hangszórókból az étteremben kéretlenül áradó idegen muzsika helyett a csönd vagy a kellemes hazai zene jobban illene a hely hangulatához. Remélem a jövőben még lesz alkalmunk ellátogatni Önökhöz. A valódi vendégkönyvbe is beírtam egy hasonló bejegyzést.

  Köszönettel,

  DR. Nagy Gergely, Gönyű
 • Bojtárné Lukácsik Mónika
  2019. 05. 31. 17:03
  Kedves Liget!

  A HAKI napok alkalmából érkeztünk kolléganőimmel. Kimondottan szolgálatkész és kedves recepció szolgálat állt rendelkezésünkre.

  Kényelmes és tiszta, korrekt villában helyeztek el bennünket.

  Mindenki nagyon készséges és kedves volt, az éttermi felszolgálók és pincérek is minőségi munkát nyújtottak. Az ételek is nagyon ízletesek voltak.

  Amikor erre lesz dolgom, csak itt szeretnék megszállni....

  További sikeres és jó munkát mindenkinek!
 • Szépvölgyi Erzsébet
  2019. 05. 26. 21:32
  Csodás 3 napot töltöttünk Önöknél!! Sokadszorra voltunk és megyünk is még! Köszönjük a kedves,barátságos,mosolygós arcokat! A profi kiszolgálást,a finomabbnál finomabb ételeket...a csendet,a békét, a nyugalmat... ❤
 • Sáfár Benedek
  2019. 04. 10. 09:02
  Kedves Liget!

  Minden alkalommal, amikor itt megszállunk, jó látni a folyamatos fejlődést a hotel egész területén, és a környezetben, és hogy a minőség, mind a szállást mind a wellness és éttermi részt tekintve továbbra is magas színvonalú. A személyzet természetes módon kedves és segítőkész. Továbbra is vonzóvá teszi a szállodát az éjszakai fürdőzés lehetősége! És külön köszönet jár a gyermek-játszóház kialakításáért, fejlesztéséért!
 • Kovács Lilla
  2019. 04. 05. 17:06
  Kedves Liget Szálloda!

  Másodszor jártunk Önöknél,ismét prémium villában töltöttünk 2 éjszakát.

  A szállás tökéletes volt,az ételek izletesek és mindenféle diétába beilleszthetőek voltak.Az étteremben elfogyasztott ebédek fantasztikusak és a felszolgálás is kifogástalan volt.

  A wellness részleg minden igényt kielégített,a szabadidős tevékenységek lehetőségének száma is nőtt,az activity parknak nagyon örültünk.

  Tisztaság,kedvesség,segítőkészség,vendégszeretet fogadott minket a szállodában!

  Biztosan visszatérünk Önökhöz!  Üdvözlettel:

  Kovács Lilla

  Kovács Levente

  Kovács Kristóf

 • Szabados András
  2019. 04. 03. 13:49
  Köszönöm az önzetlen és magas színvonalú vendéglátást, a szolgáltatást, a szó nagybetűs értelmében.Jó lenne, ha az ország sok szállodája Önökről, venne mintát, és példát.
 • Szűcs Sándor
  2019. 03. 13. 12:57
  Nagyon nagyon jól éreztük magunkat a Liget Hotelben. Biztosan vissza fogunk térni.
 • Nagy Izabella
  2019. 03. 05. 08:38
  Nagyon jól éreztük magunkat negyedszer is! Köszönjük!
 • Úrvölgyi Béla
  2019. 03. 01. 16:12
  Meglepetés partiként a szülinapomat ünnepeltük a szállodában. Csodás környezet, nagyon kedves személyzet. Az ételek finomak, még a kis kültéri séta sem volt zavaró (az igazsághoz tartozik, hogy a időjárás nagyon kedvező volt.) Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!
 • Kricsfalussy Vali
  2018. 12. 31. 08:25
  Nagy meglepetés volt számunkra a hotel. 4 család, gyerekekkel érkeztünk, két család apartmanházban, két család a hotelben szállt meg. Az apartmanházak nagyon komfortosak, tiszták, és kényelmesek, jó időben a parkban levő gyerekjátszó, kalandpark jó lehetőség a kikapcsolódásra. Ezért vissza is jövünk nyáron, hogy élvezhessük ezeket is. A szállodai szobánk kellemesen tág, tiszta, gyönyörű kilátással a Kőrösre szintén nagyon tetszett. Egyetlen dolog amin változtatnék, a fürdőben a tusolófejből nem folyik a vízbrendesen, használhatatlan, le kellene cserélni! A wellness részleg nagyon jó, örültünk, hogy a kinti úszómedence használható merülésre szauna után- csodás volt! A padlót viszont többször kellene feltörölni, sokan elestek, balesetveszélyes nagyon!

  A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt!

  Az ételek általában finomak voltak, bár a 4 csillaghoz nem elég széles a főételek választéka. Viszont nagyon tettszett, hogy nem csak a hagyományos konyha alapanyagait használják, ezek az ételek üdítő változatosságot jelentettek.

  Sajnos a reggelihez feltálalt rántotta mindig hideg volt, ezen jó lenne változtatni. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat! Másoknak is szívesen ajánlom szállodájukat! Köszönjük!
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás