<

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Szekeres Krisztina
  2016. 12. 28. 11:35
  Tisztelt Vezetőség, kedves Dolgozók!

  Férjemmel és kisfiammal visszatérő vendégei vagyunk a Liget Hotelnek. Épp ezért nagy örömmel fogadtuk a törzsvendég minősítés bevezetését.
  Számunkra nagyon kedvező, hogy Önöknél van lehetőség apartmanban megszállni. Nagyon elégedettek vagyunk az apartmanok stílusával, felszereltségével, elrendezésével, és nagyon szeretjük a szálloda megnyugtató és kellemes hangulatát, és az igazán szép környezetet, amiben elhelyezkedik.
  Örömmel láttuk, hogy a külső játszótér bővült, szépült, valamint új játékok kerültek az étteremben lévő játszósarokba is.
  Apró észrevétel az apartmanokkal kapcsolatban, hogy célszerű lenne egy belső lábtörlő szőnyeg vagy felmosó felszerelés elhelyezése, mert a külső lábtörlő használata ellenére behordjuk a koszt esős, latyakos időben. A másik észrevétel az ételekre vonatkozik. A "kevesebb több" elvből kiindulva véleményünk szerint elegendő volna kisebb választék a büféasztalon, de azt minőségi, helyi termelőktől beszerzett alapanyagokból, adott esetben merészebb fűszerezéssel - persze gondolva a gyermekekre is; a külön gyermekmenü mellett - is el lehetne készíteni.
  Mindazonáltal összességében mi mindig elégedetten és feltöltődve távozunk a Liget Hotelből, és nagyon örülünk, hogy Szarvason elérhető egy ilyen magas színvonalú vendéglátó szolgáltatás.
  Köszönjük, és további jó munkát kívánunk!
 • Nagyné Csontos Krisztina
  2016. 12. 25. 17:29
  Tisztelt Vezetoseg/ Kedves Dolgozok! Koszonjuk azt a csodalatos harom napot, melyet itt tolthettunk karacsonykor! Rendkivul szinvonalas a hotel valamennyi szolgaltatasa: csodalatos tisztasag, udvarias szemelyzet, minosegi wellness, fantasztikus etelek! Igazan hangulatos volt maga a szalloda felkeszitese az unnepekre: telitalalat volt minden egyes eleme a csomagnak, melyet kaptunk: a kuponok, az ajandekok. Biztosan visszaterunk még es ajanlani fogjuk a szallodat, barhol jarunk is. Udvozlettel es tovabbi sok sikert kivanva! A Nagy csalad
 • Mária Sz
  2016. 12. 02. 00:51
  Többnapos munkaértekezletre utaztam ide. Isteni hely, patyolat tisztaság, kedves, barátságos, segítőkész személyzet, fantasztikus ételek, kényelmes szobák és konferencia helyiség és welness részleg. A minőségi vendéglátás itt kezdődik. Köszönet az együtt töltött napokért. Remélem még találkozunk.
 • T. Péter Erika
  2016. 11. 25. 19:30
  Aki csak teheti, jöjjön el ide! Itt biztosan kipiheni a napi stresszt és feltöltődve,visszavágyva távozik, ugyanúgy, mint mi.
  A szálloda japános dizájnnal és magyaros vendégszeretettel várja a vendégeket. A berendezés ízléses, a környezet romantikus. Minden tiszta, barátságos. Az étel finom, a szolgáltatás rugalmas. A szálloda emeli a város hírnevét. Köszönjük!
 • Körmendi László
  2016. 11. 10. 23:09
  10.22. i ottartózkodásunk olyan jól sikerült, hogy 11.06. án ismételtünk
  3 éjszakára, szintén kifogástalan ellátásban részesültünk !
 • Körmendi László
  2016. 10. 22. 13:00
  Remekül éreztük magunkat, példaértékű a szálloda tisztasága, valamint a konyha ízvilága, a karbantartás minösége, sehol egy málló vakolat, hibátlan a kert, a fú minösége pedig egyedülálló ! Remek ölet hogy reggelizni fél 11 ig lehet !! Telitalálat ! Talán meg lehetne oldani azt is , hogy a szobakerékpárért ne kelljen fizetni !
 • Gulyásné Kelemen Etelka
  2016. 10. 16. 20:10
  A hétvégét újra a kedvenc "helyünkön" töltöttük.Sajnos egy csapatépítő tréning miatt akadt egy "kis" kellemetlenségünk. Ezt azonban annyira becsülendő és korrekt módon kezelték,hogy ezúton is szeretnék köszönetet mondani a recepciós kollégáknak (Cintia és Csaba ) ,valamint természetesen a vezetőségnek ! Így nem maradt bennünk rossz érzés! Remélem mielőbb megyünk :) !!!
 • Karsainé Inczédy Ildikó
  2016. 10. 02. 17:57
  Tisztelt Hotel tulajdonosok és a hotel dolgozói!
  A férjemmel kiszámoltuk, hogy már 8 éve járunk Önökhöz, és mindig ugyanazzal a jó érzéssel távozunk. Nagyon szeretünk ide járni, sokszor is ajánlottuk Önöket barátainknak, rokonoknak ügyfeleinknek, és Ők is azóta törzsvendégek. Kitűnő a szolgáltatás színvonala, a hotel dolgozói kedvesek udvariasak. Hamarosan jelentkezünk. Üdvözlettel Karsainé Inczédy Ildikó

 • Dienes Éva
  2016. 09. 28. 00:00
  Kedves Liget Hotel munkatársai! Ezúton is szeretnénk megköszönni a fantasztikus 3-4 napot, amit ott töltöttünk el Szarvason. Gyönyörű szállást kaptunk, rengeteget wellnesseztünk, kipróbáltuk a kajak-kenut, kirándultunk, edzettünk, a japán kertben "elmerültünk", szóval csodásan feltöltődtünk minden értelemben! A személyzet mindvégig kedves és segítőkész volt, bőséges, változatos reggeli várt minket, szóval köszönjük az élményt! Biztos jövünk még:) addig is vendégekben gazdag szép őszi napokat: Dienes Éva
 • Képíró Anna
  2016. 09. 27. 10:28
  Az idén már harmadszor voltunk a Liget Hotelben. Csodálatos, nyugodt környezet, segítőkész, kedves, mosolygós személyzet. Kiváló wellness szolgáltatások, pompás ételek, nem is tudom mi kellene még. Az apartmanházak szépek, tiszták, bátran kijelenthetem, hogy nem utoljára pihentünk itt. Köszönjük szépen!
A Dél-Alföld szívében a csend és nyugalom szigete Tovább a galériához
Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot!
Érkezés
Távozás